Haberler

Milliyet Yazarı Ercan Güven: Arda'yla Birlikte 4 Futbolcu Daha Bırakacaktı

Güncelleme:

Milliyet yazarı Ercan Güven, Arda Turan'ın bırakma kararının ardından Caner Erkin, Gökhan Gönül, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın da bırakmaya karar verdiğini yazdı.

Milliyet gazetesi yazarı Ercan Güven, Makedonya maçının ardından Arda Turan ile gazeteci Bilal Meşe arasında yaşanan kavga hakkında bir yazı kaleme aldı. Güven, Arda'nın bırakma kararı almasının ardından Caner, Gökhan, Selçuk, Burak'ın da bırakmak istediklerini iddia etti.

İşte o yazının bir bölümü:

"İkinci ve belki de daha önemli ipucu, Arda tekil değil!.. Milli takımdan ayrıldığı anda eyleme katılmak için hazırda bekleyen ve güçlükle engellediği "komite" arkadaşları olduğunu kendisi söyledi. Muhtemelen Caner, Gökhan, Selçuk, Burak, Vs... Önemli çünkü, meseleyi "gençlik hatasından" çıkarıp organize hale getiriyor. Bitmiyor... Beynimiz fazla mesai yapıyor...

"DERİN MİLLİ TAKIM"

Futbolcular arası dayanışma (!) bu kadar geniş ve dışardan destek olmayacak!.. Milli Takımın içinde bir "derin milli takım" varsa, bu kalkışma sonrası hocası, federasyon başkanı, örgütü de hazır olmalı. "Hani Ay-Yıldız her şeyin üzerindeydi" diye sormayacağım... Onların kutsalı ayrı bir milli takım yapılanması besbelli. "

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ercan Güven Arda Turan Makedonya Milliyet Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title