Haberler

Milli Takımı Belirleyecek Oklar Antalya'da Atılıyor

Uluslararası 4'üncü Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması Antalya'da başladı.100.Yıl Okçuluk Sahası'nda başlayan yarışlara Türkiye'den 31 ilin yanı sıra Rusya, Azerbaycan, Estonya, Gürcistan, Almanya ve Macaristan'dan toplam 382 sporcu...

Uluslararası 4'üncü Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması Antalya'da başladı.

100. Yıl Okçuluk Sahası'nda başlayan yarışlara Türkiye'den 31 ilin yanı sıra Rusya, Azerbaycan, Estonya, Gürcistan, Almanya ve Macaristan'dan toplam 382 sporcu katılıyor. Klasik Yay ve Makaralı Yay olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen organizasyon 4 mesafeli atışlardan oluşuyor. Bayanlar 70, 60, 50 ve 30 metre, erkekler ise 90, 70, 50 ve 30 metreden şanslarını deniyor. Türkiye'den Begül Löklüoğlu, Rusya'dan bayanlarda Timofeeva, Stephanova, erkeklerde ise Tsyrampilov ve Bair gibi isim yapmış sporcuların yarıştığı İlkbahar Okları Yarışması, Okçuluk Federasyonu'nun 2013 yılındaki ilk açık hava organizasyonu olarak dikkat çekiyor.

Antalya Okçuluk İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu, 31 Mart tarihinde sona erecek yarışlarda amaçlarının Akdeniz Oyunları ve Dünya Şampiyonası'nda yarışacak bay ve bayan Milli Takım sporcularını seçmek olduğunu söyledi. Uluslararası 4. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması'nda bugün sıralama atışları yapılıyor. Yarın eleme atışlarının yapılacağı yarışma Pazar günü gerçekleştirilecek takım atışları ile son bulacak.

FOTOĞRAF - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Azerbaycan Türkiye Antalya Spor Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title