Haberler

    Alman Teknik Adam Vogts, Mesut Özil'e Sahip Çıktı

    Güncelleme:

    Almanya'ya EURO 96 zaferini getiren Berti Vogts, Alman milli marşını söylemediği için tepki çeken Mesut Özil'e sahip çıktı, "Eleştirilmesi anlamsız." dedi.

    Almanya'ya EURO 96 zaferini getiren teknik adam Berti Vogts, seremonide Alman milli marşını söylemediği için yoğun eleştiriler alan Türk asıllı yıldız Mesut Özil'e sahip çıktı.

    "MARŞ SÖYLEYECEĞİNE PAS VERSİN"

    Hürriyet Gazetesinin haberine göre; Almanya'nın 2-0 kazandığı Ukrayna karşılaşması sonrası Mesut'un marş için eleştirilmesini inanılmaz derecede anlamsız bulduğunu belirten Vogts, "Mesut'un marşı söylemesi yerine Bastian Schweinsteiger'e verdiği gibi pas vermesini isterim. Ben de futbolculuğumda ve milli takımdaki görevim esnasında milli marş söylemedim. Franz Beckenbauer, Gerd Müller, Sepp Meier ve Wolfgang Overath da söylemezdi" diye konuştu.

    TÜRKÇE TEPKİLERLE DE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

    Geçen hafta Almanya'da son dönemde tırmanışa geçen ırkçılık söylemleri sonrası Mesut Özil aşırı sağcı AFD Partisi tarafından hedef gösterilmişti. Mesut Özil zaman zaman karşılaşmalar esnasında verdiği Türkçe tepkiler nedeniyle de basının dikkatini çekmişti.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Berti Vogts Mesut Özil Almanya Spor Haberler

    500

    Yorumlar (14)

    memo cetiMobil-IOS:

    Beter ol bayraginin altinda oynamadin ya

    24
    55
    yanıtYanıtla
    Cenk:

    Ne tepkisi birader. Adamın ana dili Türkçe olduğu için kızınca Türkçe tepki veriyor demek ki. Bilinçli bile değil, reflekstir bu. Kızdığında kendi kendine hangi dilde konuşuyor diye buna takan adam bildiğin düz ırkçıdır

    13
    1
    yanıtYanıtla
    BESIKTASLI:

    ALMANLAR HAKLI KARAR VER OGLUM TURKMUSUN ALMANMISIN MADEM ALMANYA MILLI FORMASINI GIYIYORSUN ALMAN MARSINIDA SOYLEYECEKSIN MADEM SOYLEMEK ISTEMIYORSUN CIK DELIKANLI OL DE KI OYNAMIYORUM

    7
    3
    yanıtYanıtla
    Cenk:

    Mesut''un Almanya''yı tercih etmesinin tek nedeni Almanya''da oynamanın getirdiği para ve şöhret. Almanya''da oynayınca büyük takımlara gitti. Yoksa Almanya''da kolay kolay hiçbir Türk, kaç jenerasyondur orada olmalarına, orada doğup büyümelerine rağmen kendilerine hala 2. sınıf vatandaş muamelesi yapılan bir ülkenin milli takımında oynamak istemez. Mesut her ne kadar ben kendimi Alman hissediyorum dese de kalbinin burada olduğuna inanıyorum. Tabi Türkiye''yi seçmedi, o kadar da bağlı değil oras

    yanıt6
    yanıt1
    mır mır mır:

    Mesut kesin soykırım yaptı ve yakında alman senatosu soykırıma evet diyecek

    4
    3
    yanıtYanıtla
    kosmopolitan:

    Adam ne alman marsini biliyor nede türk marsini, bence marsi irkci ve fasist idolji beyinler söyler

    4
    3
    yanıtYanıtla
    mesut bahtiyar:

    almanlar iyi niyetli değiller, Öküzün altında buzağı arıyorlar. . şimdi mi fark etmişler Mesut''un marş okumadığını. bu yabancı düşmanlığının açık bir göstergesi. Zamanlaması manidar, fazla söze gerek yok.

    7
    0
    yanıtYanıtla
    asd:

    madem bu kadar maneviyatın fazla bırak futbolculuğu maneviyat işleri yap çatır çatır parayı ve şöhreti götürürken çıkıp ben dindarım demek göstermek ters oluyor madem maneviyatçısın ne işin var senin şöhretle pararayla olduğun tarafta ol ama kolay ve zevkli hayat yaşarken maneviyatçılık taslamak kolay dimi sen şu dünyanın sıkıntısını bi çekmeye kalkta ben görürürüm seni o zaman

    2
    4
    yanıtYanıtla
    MUTLU:

    şöret ve paraya sahip olduğu halde maneviyatını güçlü tutuyorsa takdir etmek lazım

    yanıt1
    yanıt0
    Emre:

    Bence Alman marşını söylemeli Alman milli takımında oynadığına göre Alman olsa gerek.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title