Haberler

Milli Maçın Hakeminden İstiklal Marşı'na Büyük Saygısızlık

Güncelleme:

Verdiği kararlarla Türkiye-Letonya maçını katleden İsveçli hakemin, karşılaşma öncesi İstiklal Marşı'nın okunduğu esnada yaptığı hareket tepki çekti.

Türkiye ayağına gelen fırsatı tepti... Milli Takım, 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada son dakikada yediği golle Letonya ile 1-1 berabere kaldı. Üstelik grupta en önemli rakiplerimizden Hollanda evinde İzlanda'ya 1-0 mağlup olmuşken. A Milli Takım'ın golünü 78. dakikada Selçuk İnan atarken Letonya'nın golü 90. dakikada Sabala attı.

TERİM'DEN HAKEME TEPKİ

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, maçın İsveçli hakemi Stefan Johannesson'a tepki gösterdi. Terim, hakem için "Hakem bizi fena doğradı." yorumunu yaptı.

İSTİKLAL MARŞI'NA BÜYÜK SAYGISIZLIK

Öte yandan Türkiye lehinde çalması gereken düdükleri çalmayan İsveçli hakemin, karşılaşma öncesi yapılan seramonide İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada yaptığı hareket hem tribündekilerin hem de ekran başındakilerin tepkisini çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hollanda İzlanda Letonya Türkiye Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500

Yorumlar (181)

altan giresun:

Bunun neresi saygisizlik adam vudunu hareket ettiriyor gidin avrupada nasil insanlar milli marsta gulup egleniyolar ama turkiyede hep bir agizda bagirip fasistligini gosteriyolar ve avrupa vatandasinin cogu milli marsi bile bilmiyor cunku demokrasi ulkesi oldugu icin turklerde cahil fasist oldugu icin kucukken ezberletiyolar .

37
20
yanıtYanıtla
ASLANN TÜRK:

avrupaya özenmesen olmaz zaten. . . avrupada bir sürü karışık ırk var millet var bilmez tabi milli marşı

yanıt2
yanıt2
Altana Giresun:

İstiklal marşı bu vatanın en degerli kutsal öğelerindendir okunduğunda tüyleri ayağa kalkmayan gururlanıp ici cosku dolmayan anlayamaz. İstiklal Marsımız senin o avrupa dedigin milletlerde olustugu gibi ortaya cikmadigi icin bir marstan cok daha fazla anlam tasidigi icin kücük yasta öğretiliyo ve her okunulduğunda saygıyla dimdik duruluyo bunu bu saygıyı gösteren herkez biliyo ama giresunlu kardesim bilmiyo Türkiyeyle avrupa ülkelerini bu konuda karsilastiriyo ve 20 kiside onun yazdigi seye destek oluyo !

yanıt2
yanıt2
dela:

adam mecburmu senin istiklal marşına saygı göstercek ne mal milletiz ya

20
31
yanıtYanıtla
cahil:

Ulan sizin kadar adi insanlar görmedim bu maca bile ak partiyi erdogani soktunuz...ams siz böyle yaptikca davamizin nekadar dogru oldugunu anliyoruz..Bu can bu tende oldugu sürece erdogan ve ak parti diyecegizz

45
4
yanıtYanıtla
milan:

ülkende yasayanlarin saygisi yok elin adamina ne demeye hakkiniz var. suda var saygisizlik yapacak ne yapmis ki????? gündemi degistiriyorlar oynayamadik demiyorlarda. . . .

43
4
yanıtYanıtla
NusaybinMobil-IOS:

Türk bebelerin haline acıyorum :)

6
34
yanıtYanıtla
garip7256:

HELAL OLSUN HAKEME İŞTİÇLAL MARŞI DA NEDIR

9
30
yanıtYanıtla
kral.hakem Mobil-ANDROID:

adam ne guzel saliyor bende olsam bendwe sallarim ses kullaga hos gitiyor ulkuculerin sesi erdogan sesi

24
12
yanıtYanıtla
hayda:

Maçı katleden İsveçli hakem değil sacmalamayin lütfen

25
6
yanıtYanıtla
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title