Haberler

Mevlüt Tezel'den Yıldırım'a: Sen de Evliyken Başkasıyla Aşk Yaşadın

Güncelleme:

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, Ersun Yanal'ın özel hayatını kovulma nedeni olarak gösteren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı topa tuttu.

Fenerbahçe'de patlak veren Ersun Yanal - Aziz Yıldırım krizi Ersun Yanal'ın istifası ile sonuçlandı. Ersun Yanal'ın istifasının perde arkasında Yanal'ın özel hayatında yaşadıkların olduğu iddiaları da hemen her geçen gün daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, Yanal'ın istifasından önce yaptığı açıklamada 'özel hayat' vurgusu yaparak; "Özel hayatta yaşananlar kulübe zarar veriyorsa ben bunun önüne geçerim" ifadelerini kullanmıştı.

Sabah Gazetesi'nin deneyimli yazarlarından Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında oldukça çarpıcı bir iddiayı kaleme aldı ve Aziz Yıldırım hakkında ilginç bir ifade kullandı. İşte Tezel'in yazısındaki dikkat çeken o kısım:

"SÖYLENTİLER DOĞRUYSA, MAHALLE BASKISI ZİRVE YAPMIŞ DEMEKTİR"

"Genç futbolcuların çılgın eğlenceleri, yabancı futbolcuların Türkiye'de eşlerini aldatması; artık kanıksadığımız şeyler değil mi? Fenerbahçeli Kazım ve Vederson'un 'Kelepçeli âlem' manşetlerini hatırlayın. Öte yandan, bazı Fenerbahçeli futbolcuların Yanal'ı Kopenhag'ta sevgilisiyle görüntüleyip kulübe bildirdikleri bile iddia ediliyor. Eğer bu söylenti doğruysa, Fenerbahçe'de mahalle baskısı zirve yapmış demektir. Teknik direktörü sevmeyebilirsin ama onun fotoğrafını çekip ispiyonlamak hangi ahlaka sığar?

"YILDIRIM'A YAKIŞIR, FENERBAHÇE'YE YAKIŞMAZ"

Eğer Yanal'ın Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilmesine sebep, evliyken kaçamak yapmasıysa; Aziz Yıldırım hakkında da evliyken kendisinden 29 yaş küçük Gonca Çelikkıran ile aşk yaşadığı haberleri çıkmıştı. Ve Yıldırım, 30 yıllık evliliğini bitirip Çelikkıran'la evlenmişti. İşin trajikomik tarafı; Yanal'ın yerine teknik direktörlükte adı geçen evli Roberto Carlos'un kaçamaklarının da dillere destan olması... Kamuoyundan tepki görmemek, tazminat ödememek gibi gerekçelerle bir teknik direktörün özel hayatını; kovulma nedenleri arasında göstermek Aziz Yıldırım'a yakışır ama Fenerbahçe'ye yakışmaz. "

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Mevlüt Tezel Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500

Yorumlar (4)

ANLAYANA DAVUL:

Mevlüt Tezel konudan bir haber. Sabah gazetesinde yazmasından belli. Önüne ne gelirse onu yazıyorlar. Kendisi çalmış, kendisi söylemiş. Her zaman ki gibi. Kin kusmak için zahmet edip, konuyu araştırmamış bile, söylenenleri bile bilmiyor. Yorum yapanlara da bakıyorum. Maaşallah hepsi okuma özürlü, Zahmet edip kişilerin ağızlarından çıkanlar ile bu yazının taban tabana zıt olduğunu bile göremiyorlar. Yine şer cephesi hareketleniyor. Bunları susturmaya bir şampiyonluk daha lazım:)

33
10
yanıtYanıtla
YİĞİDO:

HER ŞEYİYLE ŞAİBELİ BİR CAMİA

28
7
yanıtYanıtla
ŞİKECİ KUŞeniscanli@hotmail.com:

MEHMET AKİF....YİĞİDO KARDEŞİMİZ ''ŞAİBELİ CAMİA''DEMİŞ.SENİN KOSKOCA CAMİA YA ''ŞEREFSİZ DEMEN HİÇ HOŞ OLMAMIŞ.ŞİKEYİ YAPANLARA O LAFI SÖYLEYE BİLİRSİN AMA,KOCA KULÜBÜ ŞİKE YÜZÜNDEN ''ŞEREFSİZLİKLE''SUÇLAMA İSTERSEN.

yanıt0
yanıt0
RİZELİ:

Neresi şaibeli.. Her şey açık.. TESCİLLİ ŞİKECİ..

7
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title