Haberler

Mersin İdmanyurdu'nun Yeni Teknik Direktörü Nurullah Sağlam

Güncelleme:

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile prensipte anlaştıklarını bildirdi.

Mersin yeni hocasını buldu! Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile prensipte anlaştıklarını bildirdi.

"PRENSİPTE ANLAŞTIK"

Hüseyin Çalışkan, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam görüştükleri Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile prensipte anlaşmaya vardıklarını ve bir aksilik çıkmazsa bugün sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Sağlam ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacaklarını belirten Çalışkan, takımın ligde kalması durumunda yeniden masaya oturacaklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Haber Ajansı Hüseyin Çalışkan Nurullah Sağlam Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

FENERASYON:

Bu hocanın da çalıştırmadığı Anadolu takımı kalmadı. Dört büyükler dışında nerdeyse tüm takımları çalıştırdı. İnşallah bir gün tescilli şikeci Feneri çalıştırmak ta nasip olur hocaya. Yılmaz Vural aslında çok istiyor tescilli ŞİKECİ FENERBAHÇEMİZİ çalıştırmayı.

3
8
yanıtYanıtla
YORUMSUZ:

BENCE SAĞLAM KADROSU VAR MERSİNİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title