Haberler

    Man City'nin Moskova Seferi

    Premier Lig'de oynadığı son iki mücadeleyi kazanarak moral bulan Manchester City, CSKA Moskova deplasmanından da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

    MUHTEMEL İLK 11'LER

    CSKA MOSKOVA

    Akinfeev

    Nababkin, V.Berezoutski, Ignashevitch, A.Berezoutski

    Wernbloom, Honda

    Tosic, Zubet, Milanov

    Musa

    MANCHESTER CITY

    Hart

    Zabaleta, Lescott, Nastasic, Kolarov

    Fernandinho, Toure

    Nasri, Agüero, Silva

    Negredo

    CSKA Moskova'da bu önemli maç öncesinde kaleci Igor Akinfeev'in oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmazken, Litvanyalı savunma oyuncusu Aleksandrs Cauna'nın sakatlığının devam ettiği ve City karşısında forma giyemeyeceği kesinleşti.

    Ev sahibi ekipte Alan Dzagoev'in de durumu maç saati belli olacak.

    Manchester City'de ise kaptan Vincent Kompany bu maçta da takımdaki yerini alamayacak.

    Ayrıca sakatlıkları devam eden Martin Demichelis ve Jack Rodwell de Moskova deplasmanında forma giyemeyecekler.

    MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

    CSKA Moskova, bugüne kadar kendi sahasında İngiliz kulüplerle yaptığı karşılaşmalarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.

    Rus temsilcisi, İngiliz takımlarıyla oynadığı 6 Şampiyonlar Ligi maçının 4'ünde gol atmayı başaramadı.

    CSKA, Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında oynadığı son 14 karşılaşmanın 13'ünde kalesinde gol gördü.

    Ligde kötü günler geçiren Moskova ekibi, son 5 karşılaşmada hiç gol atamazken, sahadan 4 kez mağlup ayrıldı.

    Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde son iki sezon içerisinde oynadığı son 6 deplasman maçının beşini kaybetmişti. Ancak bu sezon Plzen deplasmanında 3-0 galip gelerek, bu kötü gidişata son vermeyi başardı.

    Deplasman City'ye yaramıyor! Maviler, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları son 7 deplasman maçında 5 mağlubiyet ve 2 galibiyet aldılar.

    Pellegrini'nin öğrencileri, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attıkları dört golü de karşılaşmaların ikinci yarılarında buldular.

    City, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 14 maçın sadece 4'ünü kazanırken, 6 mağlubiyet 4 de beraberlik aldı. Ayrıca son 8 karşılaşmada da sadece Viktoria Plzen'i mağlup etmeyi başardı.

    Bu arada Manchester City, tarihinde ilk kez bir Rus ekibiyle karşı karşıya gelecek.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Igor Akinfeev Moskova Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title