Haberler

Maçın Ardından

"Takımın galibiyet iştahı ve arzusu bizi 3 puana götürdü" dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal,

"Takımın galibiyet iştahı ve arzusu bizi 3 puana götürdü" dedi.

Yanal, düzenlediği basın toplantısında, bir aylık süreçte takımının oldukça zor bir dönem geçirdiğini söyledi.

Futbolcuları Ediz Bahtiyaroğlu'nun vefatının takımını derinden yaraladığını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

"Bu zaman diliminde oyuncularımızla ayağa kalkmamız ve bu maça hazırlanmamız gerekiyordu. Bu maça hazırlık için oldukça zorlandık. Tabii ki her canlı bir gün ölümü tadacak. Oyuncularımın tutumu ve gösterdikleri sabır adına teşekkür ediyorum. Bugün oynayıp, kazandık. Zaman zaman takım savunmasında problem yaşasak da ofansif gücümüzü sahaya iyi yansıttık. Necati'nin aramıza katılması bizi oldukça rahatlattı. Takımın galibiyet iştahı ve arzusu bizi 3 puana götürdü."

Eskişehirspor'un yeni transferi Necati Ateş ise Gençlerbirliği galibiyetinin Eskişehirspor camiası için çok önemli olduğunu belirtti.

Tello da takımının Ediz'i kaybettikten sonra mental olarak zorlandığını ancak Gençlerbirliği maçını kazanarak Eskişehirspor'un iyi bir takım olduğunu gösterdiklerini ifade etti.

-Gençlerbirliği cephesi-

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa da karşılamanın ilk yarısının iki takım için de ilginç geçtiğini vurguladı.

Takımının Eskişehispor'dan daha çok pozisyona girdiğini belirten Çapa, şunları kaydetti:

"Eskişehirspor attığı gollerden öte pozisyonlara giremedi. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve akabinde golleri yedik. İlk devre orta sahada dengeyi kuramadık. İkinci devre soyunma odasında taktiksel anlamda yapmamız gereken değişiklikleri yaptık. Rakibin skoru 4-0 yapması bizim organizasyonumuzu bozdu. Yaptığımız değişikliklerle dengeyi yakaladık. Maç 4-0 olduktan sonra oyunu bırakmadık."

Gençlerbirliği takımının futbolcusu Özgür İleri de Eskisehirspor deplasmanın zor olduğunu belirterek, maçı kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Petroviç de takımının kaybettiği Eskişehirspor maçından sonraki maçlara daha iyi hazırlanacaklarını kaydetti.

Muhabir: Deniz Açık / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Murat Taydaş - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Necati Ateş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title