Haberler

Lütfi Arıboğan'a Şok Suçlama

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’u 1-0 yenerek, 2. tura çıktığı mücadelenin yankıları İtalyan basınında devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi B grubunda 10 Aralık Salı günü oynanması gereken maç, maçın 31. dakikasında kötü hava şartları nedeniyle tehir edilmişti. 11 Aralık Çarşamba günü saat 15: 00'te oynanan karşılaşmada Galatasaray, rakibini 1-0 yenerek, grubunu 2. olarak tamamladı ve son 16'ya kaldı.

"Kar tek taraflı temizlendi"

Karın tek taraflı temizlendiği iddia edilen La gazetta dello Sport'un Fabio Licari imzalı haberine göre, televizyonda izlenildiğinde mücadelede bir 'dengesizlik' vardı.  Gazete, zeminin Galatasaray'ın atak yaptığı tarafın yeşil bir çimden ve sağlam bir zeminden oluştuğunu ancak Juventus'un atak yaptığı tarafın bataklık ve çamur içinde olduğunu iddia etti.

"Düzenbaz Türk" başlığı ile verilen haberde, Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan'ın her şeyi kasıtlı olarak yaptığını iddia etti. Gazetta dello Sport, devre arasında kepçelerin stada girerek, zemini, Lütfi Arıboğan'ın emirleriyle yok ettiğini ileri sürdü.

Şampiyonlar Ligi B Grubunda mücadele eden Juventus için bu grubun başından beri lanetli olduğunu söyleyen gazete, bunun bir bahane ya da şikayet olmadığını ancak İstanbul'da Juventus'un çirkin sınırlarının çizildiğini söyledi.

Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan'ın, zeminin sorumlusu olduğunu iddia eden Gazetta dello Sport, geçtiğimiz sezon yağmur altında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Cluj karşılaşmasında da aynı durumun tekrarlandığını söyledi. Romanya ekibinin ne zaman atak yapmaya kalksa başarısız olduğunu iddia eden gazete, Juventus maçında da Lütfi Arıboğan'ın aynı şeyi yaptığını söyledi. Haberde, ilk 15 dakikanın sonunda devre arası zemini temizlemek bahanesi ile sahaya girenlerin, Juventus'un atak yapacağı tarafı kazdıklarını ifade edildi.

CNN'den Tancredi Palmeri de sosyal medyadan attığı tweetlerle aynı iddiaları dile getirdi. İtalyan gazeteci sosyal medya sitesi twitterda Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan'ın bilerek kepçeleri sahaya soktuğunu  ve sahanın yarısını yok ettiğini iddia etti. Özellikle ikinci yarı Juventus'un atak yapacağı alanın yok edildiğini söyleyen Palmeri, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde Cluj'la oynanan ve 1-1 biten mücadelenin de aynı şartlar altında oynandığını ifade etti. Tancredi Palmeri, Romanya ekibinin de oynanan mücadelede zeminden şikayetçi olduğuna dikkat çekti.

Gazzetta reports that Galatasaray gardeners told on purpose by director Lufti Aribogan to destroy half of pitch where Juventus had to attack

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) 12 Aralık 2013

Apparently, already Cluj last season complained for this behaviour from Galatasaray

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) 12 Aralık 2013

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Lütfi Arıboğan Galatasaray Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title