Haberler

Liverpool, Stoke City'yi 5-3 Mağlup Etti

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'de gol düellosuna sahne olan maçta Liverpool, Stoke City'yi 5-3 yenerken Luis Suarez gecenin yıldızı oldu.

İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında Liverpool, Stoke City'ye konuk oldu. Gol duellosuna sahne olan maçta gülen taraf 5-3'lük skorla Brendan Rodgers'ın takımı oldu.

İLK DEVREYİ LIVERPOOL ÖNDE KAPADI

Britannia Stadı'ndaki karşılaşmaya şanslı başlayan Liverpool, Ryan Shawcross'un kendi kalesine attığı golle henüz 5. dakikada öne geçti. Bu sezon ortaya koyduğu performansla Avrupa gol krallığı listelerinin sansasyon yaratan ismi Luis Suarez yine geceye damga vurdu. Yıldız futbolcu, 32. dakikada defansın ve kalecinin anlaşmazlığa düştüğü pozisyonu affetmeyerek farkı ikiye çıkarırken, Stoke City 40'ta Peter Crouch ile durumu 2-1 yaptı.

SAHNEYE SUAREZ ÇIKTI

İlk 45 dakikanın son anlarında beraberlik için yüklenen Stoke, aradığı golü duraklama dakikalarında Charlie Adam ile bularak devreye 2-2'lik beraberlikle girdi. Kısa şoku üzerinden atan Liverpool ikinci yarıya çok etkili başladı. Kırmızılar efsanevi kaptanı Steven Gerrard'ın penaltı golüyle 51. dakikada yeniden skor üstünlüğünü ele geçirdi. 71. dakikada ise gol makinesi Suarez, rakibinin umutlarını adeta söndürdü. Ceza sahası sol çaprasızından gelişine harika bir vuruş çıkaran Uruguaylı forvet durumu 4-2'ye taşıdı. Stoke City'de Jonathan Walters'ın 85'teki golüyle umutlansa da, Liverpool rakibine son darbeyi 87. dakikada Sturridge ile indirerek üç puana uzanan taraf oldu.

LIVERPOOL 4.SIRADA YER ALDI

Bu sonucun ardından Liverpool 42 puanla 4. sırada yer alırken Stoke 22 puanla 12. sırada kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Luis Suarez Stoke City Liverpool Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title