Haberler

Lig'in En Genç Oyuncusu

Güncelleme:

Samsunspor'un 15 yaşındaki futbolcusu Kemal Bayraktar pazar günü forma giydi.

Samsunspor'un 15 yaşındaki futbolcusu Kemal Bayraktar pazar günü lig maçı oynadı, çarşamba günü ise okul maçı yapacak.

Samsunspor'un alt yapısında yetişen ve 17 Ocak günü 15 yaşını doldurup profesyonel yapılan Kemal Sabri Bayraktar, ligde bir ilke imza attı. Gazi Lisesi 10 sınıf öğrencisi Kemal Bayraktar, PTT 1. Ligi'nin en genç oyuncusu unvanını elinde bulunduran, yine Samsunspor'un futbolcusu 16 yaşındaki Doğan Erdoğan'dan bu unvanı aldı. Kemal Bayraktar, pazar günü yapılan Konyaspor maçında oyuna 75. dakikada girdi ve üzerine düşen görevi yerine getirdi.

Kemal Bayraktar, ayağının tozuyla Okullararası Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin ilk 8 takımına kalan Gazi Lisesi'nin kadrosuyla Konya'ya gitti. İki gün önce profesyonel takımı için ter akıtan genç oyuncu şimdi de Konya'da okulu için akıtacak. Konyaspor maçında hiç heyecanlanmadığını belirten genç oyuncu Kemal Bayraktar, "Öncelikle beni bu seviyeye getiren alt yapı hocalarıma, yöneticilerime ve okul takımımdaki hocalarıma teşekkür ediyorum. Ancak, bana güvenip kadroya alan ve forma şansını veren teknik direktörümüz Besim Durmuş'a ömür boyu minnettar kalacağım. İnşallah oları utandırmamışımdır. Şimdi daha çok çalışıp Samsunspor'da kalıcı olmaya çalışacağım" dedi.

Bu arada, Kemal Bayraktar'ın Konyaspor maçında oynamasına en çok sevinenlerden birisi de alt yapıdan sorumlu yönetici Mehmet Bank idi. Bank, Samsunspor alt yapısının çok iyi yolda olduğunu belirterek, "Bu sezon Canberk, Doğan, Ercan, Kemal Bayraktar, Mehmet Yılmaz, Enes Köktaş, Erdi Dikman, Eren Yılmaz, Furkan Köse, Burhan Arman ve Serhat Keskinsoy gibi oyuncularımız A takımda zaman zaman oynuyor ve idmanlara çıkıyor. Sistemli çalışmamız sayesinde bu oyuncularımıza yenileri de eklenecektir. Doğan Erdoğan şu anda Portekiz'de milli takımda. Ercan Yazıcı ve sakatlığı nedeniyle tedavi gören Canberk Aydın takımımızın değişmez oyuncusu. Son olarak buna Kemal Bayraktar da eklendi. 15 yaşındaki bir oyuncuya güvenerek sahaya süren teknik direktörümüz Besim Durmuş'u bu cesaretinden dolayı kutluyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemal Bayraktar doğan erdoğan Samsunspor Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title