Haberler

Lefkoşa: Apoel'de Trabzonspor Alarmı

UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu'nda eşleşen Trabzonspor ile Rum futbol takımlarından Apoel'in, önce Lefkoşa'nın Rum Kesimi'nde oynanacak ilk maç ve ardından Hüseyin Aker Stadı'nda oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde, iki takım taraftarları arasında internet üzerinde büyük bir mücadele başladı.

UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu'nda eşleşen Trabzonspor ile Rum futbol takımlarından Apoel'in, önce Lefkoşa'nın Rum Kesimi'nde oynanacak ilk maç ve ardından Hüseyin Aker Stadı'nda oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde, iki takım taraftarları arasında internet üzerinde büyük bir mücadele başladı.

Haravgi Spor Gazetesi, "Apoel'in Trabzonspor'la Mücadelesi Internet Sayfalarında Tehditlerle Başladı" başlığıyla manşetten duyurduğu haberde, UEFA Kupası kuralarının çekildiği İsviçre'den, Apoel ile Trabzonspor'un eşleşmesiyle birlikte iki takım taraftarları arasında adeta bir savaş başladığını yazdı.

Gazete, "savaş alanının" bir Türk forumu olduğunu, her iki takımın fanatik taraftarlarının bu forumda karşılıklı küfürleştiklerini ve oynanacak maçlar öncesinde birbirlerine tehditler yağdırdıklarını yazdı.

Bu arada, GSP Stadı'nda dün polis, Apoel Kulübü, Kıbrıs Spor Federasyonu (KOP) ile GSP temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Trabzonspor maçında alınacak güvenlik önlemleri görüşüldü.

Apoel-Trabzonspor maçı nedeniyle Rum polisi tarafından alınacak önlemler şöyle:

"1 - Sahaya Girişler: Stada girişler saat 17.30'da başlayacak ve karşılaşmanın başlamasına yarım saat kala, 20.30'da stat kapıları kapanacak. Bu önlem; sporseverlerin stada erken girmeleri ve sıkı güvenlik kontrollerinin yapılması için alındı.

2 - Polis Kuvveti: Polis tarafından uygulanacak plan uyarınca, karşılaşmanın normal seyirde gerçekleşmesi için stat içinde ve dışında 500 polis bulunacak.

3 - Biletler: Karşılaşma günü gişelerde bilet satışı yapılmayacak. Çünkü karşılaşma günü GSP, planını uygulaması için stadı polise devredecek. Anorthosis'in Türk takımıyla geçen seneki karşılaşmasında olduğu gibi polis antiterör timleri karşılaşmadan saatler önce bütün sahayı denetim altına alacak.

4 - Metal Dedektörleri: Sporseverler, stat girişlerine ulaşmalarına birkaç metre kala metal dedektörlerinden geçecekler. Polis tarafından tehlikeli görülecek her şeye el konulacak.

5 - Çifte Polis Noktaları: GSP alanında iki polis kontrol noktası oluşturulacak. Birincisi GSP'den metrelerce uzakta olacak. Biletini göstermeyen hiç kimse, birinci polis kontrol noktasından geçemeyecek.

6 - Kıbrıslı Türk Sporseverler: Kıbrıslı Türk sporseverler, sahanın kuzey tribünlerine alınacak. Saha dışında; Apoel taraftarlarıyla temasa girmemeleri amacıyla Kıbrıslı Türk sporseverler için özel geçiş alanı oluşturulacak.

7 - Biletlerin Satışı: Maç biletlerinin Kıbrıslı sporseverlere satışı, GSP ve Apoel tarafından yapılacak, Kıbrıslı Türk sporseverler ise sadece GSP'den bilet alacak".

Öte yandan, gazeteye göre, Lefkoşa Rum Polis Müdürü Dimitris Dimitriu toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, karşılaşmanın normal şekilde gerçekleştirilebilmesi için gerekli bütün önlemlerin alınacağını belirterek, "Bize göre bu karşılaşma çok tehlikelidir. Bu nedenle çok sayıda polis görev yapacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title