Haberler

Konyaspor, Gençlerbirliği Maçına Dönüm Maçı Gözüyle Bakıyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 6. Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Gençlerbirliği Maçını Mutlaka Kazanmak İstiyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında kendi evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçını mutlaka kazanmak istiyor.

Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, Gençlerbirliği maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirterek, "Galatasaray karşısında aldığımız sonucu hiç beklemiyorduk. Mazeretlerin arkasına sığınmak istemiyoruz. Fakat maç içinde yapılan hatalar da bu skoru oluşturuyor. İnşallah bir an önce toparlanarak, önümüzdeki Gençlerbirliği maçında mutlaka galip gelmek istiyoruz. Çünkü 5. hafta sonunda ligde 17. sıradayız ve 3 puanımız bulunuyor. Onun için Gençlerbirliği maçında mutlaka galip gelerek ligdeki

ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi.

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart sonucunda takımını 10 kişi bırakan Konyaspor'un Fransız oyuncusu Cedric Sabin'e para cezası vereceklerini de belirten Mehmet Bezirci, "Galatasaray maçının bana göre bir kırılma noktası vardı. Bu da Sabin'in basitçe gördüğü kırmızı karttı. Hiç kimsenin takımı böylesine önemli bir maçta kırmızı kart görerek aciz bırakmaya hakkı yok. Yönetimimiz kendisini para cezasına çarptıracaktır" şeklinde konuştu.

(BÇ-FM-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title