Haberler

Konak Belediyesi Yeni Liginde İlk Maçına Çıkacak

Başantrenör Okerman: "Lig öncesinde iyi durumdayız"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yarın deplasmanda İstanbul Üniversitesi BGD'ye karşılaşacak Konak Belediyesi'nin başantrenörü Erman Okerman, lig öncesinde iyi durumda olduklarını söyledi.

Okerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon ilk defa mücadele edecekleri ligde yarın İstanbul Üniversitesi BGD ile karşılaşacaklarını söyledi. Rakiplerini Türkiye Kupası'nda mağlup ettiklerini hatırlatan Okerman, "Çok zor bir maçla lige başlayacağız. Kupadaki müsabakadan çok farklı olacaktır. Maçın favorisi onlar ama biz de iyi durumdayız. Lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz. ilk 5 maçlık periyotta, 15 günde 5 müsabaka oynayacağız. Bu süreci en iyi şekilde geçmek istiyoruz" dedi.

Fikstür

Lige deplasmanda İstanbul Üniversitesi BGD maçıyla başlayacak İzmir temsilcisi daha sonra ilk devrede sırasıyla Galatasaray Odeabank, Ceyhan Belediyesi (D), Orduspor, Tarsus Belediyesi (D), Kayseri KASKİ, Beşiktaş (D), Fenerbahçe, Adana Botaş (D), Canik Belediyesi (D), Mersin Büyükşehir Belediyesi, Homend Antakya Belediyesi (D), TED Ankara Kolejliler'le karşılaşacak.

Oyuncu kadrosu

Konak Belediyesi'nin kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:  Didem Süer, Tuğçe Canbaz, Dila Aşkın, Seda Okerman, Tuğçe Murat, Revaziye Gönül Atila, Cansu Aslan, Rozerin Koç, Latoya Thomas, Christi Michelle Thomas, Anda Jelavic, Marina Solopova. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Üniversitesi İzmir Konak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title