Haberler

Kızıl, Aday Olmayacak

Eski Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, yeşil-beyazlı kulübün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Eski Bursa spor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, yeşil-beyazlı kulübün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Kızıl, AA muhabirine, Bursa spor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın 40 yıllık aile dostu olduğunu, ani vefatından büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Yazıcı'nın vefatı nedeniyle ailesine ve Bursa spor camiasına bir kez daha başsağlığı dileyen Kızıl, "Sayın İbrahim Yazıcı büyük bir spor adamıydı. Türk sporu büyük bir insanı kaybetti. Allah, yakınlarına ve Bursaspor camiasına sabırlar versin" dedi.

Kızıl, İbrahim Yazıcı'nın ölümünün ardından adının Bursaspor Kulübü'nde başkanlık için geçtiğini, bundan da rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu konuda arayan, soran çok oluyor. Normal şartlarda, seyirci dışında sporun hiçbir yerinde yer almayacağımı daha evvel defalarca belirtmiştim. Hele ki İbrahim Bey'in daha 40'ı çıkmadan böyle bir durumda adımın başkanlık için geçmesinden duyduğum rahatsızlığı belirtmek istiyorum.

Her zaman Bursasporluyum. Bursaspor'a da elimizden geldiğince her türlü desteği veriyorum. Levent Kızıl olarak Bursaspor başkanlığına aday değilim. Sonuna kadar Bursasporluyum. Olağanüstü genel kurulda da gelip görevimi yapacağım ve oyumu kullanacağım. Bunun dışında genel kurulla ilgili başka ilişkim olmayacak. Ben kesinlikle bu işte yokum."

Merhum başkan İbrahim Yazıcı'nın takımı şampiyon yaparak camiada başarı çıtasını en yukarı taşıdığına da değinen Kızıl, eski başkan olarak bu göreve aday olacak kişilere kendilerinde bu yeterliliği görüp çıkmaları tavsiyesinde bulundu.

Kızıl, Bursa'da çok büyük sanayi kuruluşları ve sivil toplum örgütleri olduğunu vurgulayarak, yeşil-beyazlı kulüp için en faydalı olacak başkanın seçileceğine inandığını sözlerine ekledi. - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Yazıcı Levent Kızıl Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title