Haberler

Kayserispor Furkan Özçal'ı Renklerine Bağladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Furkan Özçal ile anlaştı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Furkan Özçal ile anlaştı. Özçal, kulüp tesislerinde düzenlenen törende kendisini 1 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Kayserispor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, özel bir transfer gerçekleştirdiklerini söyledi. Ortaköylüoğlu, " Galatasaray'dan Furkan Özçal ile 1 yıllığına anlaşıyoruz. Anlaşmanın hem futbolcumuza hem de kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu transfer iki taraf içinde çok özeldir. Furkan, profesyonel futbol hayatına Kayserispor forması altında başlamıştı. Yine Tolunay Kafkas hocamızın kontrolünde 4 yıl boyunca Kayserispor formasını başarıyla giymişti. Tekrar Furkan ile birlikte olmaktan biz çok mutluyuz. Furkan genç ama çok tecrübeli bir futbolcudur. İnanıyoruz ki kulübümüzün forması altında yine başarı ile mücadele edecek ve kulübümüze katkılar sağlayacaktır. Hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Furkan Özçal da, "Kayserispor'a geri döndüğüm için çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Her şeye burada başladım. İnşallah çok çalışıp burada yine eski başarılarımıza gelmeye çalışacağız. Çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. İnşallah her şey çok güzel olacak" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Furkan Özçal Galatasaray Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title