Haberler

    Kayseri Erciyesspor'da 5 Kadro Dışı!

    Güncelleme:

    Sivasspor maçında takımdaki genel isteksizlik ve huzursuzluk sonrasında Kayseri Erciyesspor'da radikal kararlar alındı.

    Bu sezon yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kayseri Erciyesspor'da alınan kötü sonuçlar ve yaşanan gelişmeler sonrasında radikal kararlar alındı.

    Yönetim kuruluyla biraraya gelen teknik direktör Fuat Çapa, beş futbolcunun süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına karar verdi.

    Sivasspor karşısında ortaya konan isteksiz futbol ve takımdaki oyuncuların moralsizliği sonrasında olaya müdahale eden mavi siyahlı kulübün yönetim kurulu, Fuat Çapa'nın da verdiği rapor doğrultusunda; golcü futbolcu Bjorn Vleminckx, Sinan Kaloğlu, Ziri Hammar, Ekrem Ekşioğlu ve Erhan Güven'i süresiz olarak kadro dışı bıraktı.

    Öte yandan; Süper Lig'in ilk 9 haftadsına 3 kez kırmızı kart gören ve Sivasspor maçında disiplinsiz tavırlar sergileyen Belçikalı futbolcu Vlemicnkx'e 50 bin avro para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Antrenmanlara geç katılan ve disiplinsiz tavırlar sergileyen İbricic ile Bakaye Traore de 10 bin TL para cezasına çarptırıldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Kayseri Erciyesspor Fuat Çapa Sivasspor Spor Haberler

    Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

    Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

    Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

    Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

    Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 11 üniversiteye rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 11 üniversiteye rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı

    Bakmadan Geçme

    BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri 11 üniversiteye yeni rektör atandı! Hangi üniversitelere rektör atandı? PARİS OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR MU? Paris Olimpiyatları'nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Paris Olimpiyatları'nda Fransız koşucunun açılış törenine başörtüsüyle katılmasına izin verilmedi! Olay ne, ne oldu? CUMA MESAJLARI || En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli cuma mesajları MasterChef Türkiye ana kadroya giren 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef kim kazandı? 26 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? Adım adım cuma namazı kılınışı 26 Temmuz Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Cuma namazı İstanbul, Ankara, İzmir'de kaçta? İL İL CUMA NAMAZI SAATİ 26-27 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 26-27 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26-27 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
    Genç avukat, bürosunda başından vurulmuş halde ölü bulundu

    Genç avukat, bürosunda başından vurulmuş halde ölü bulundu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title