Haberler

Kasımpaşa, Galibiyet Peşinde

Güncelleme:

Beşiktaş'ın konuğu olacak Kasımpaşa, rakibi karşısında lig tarihindeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 26'ıncı haftasında yarın Beşiktaş'ın konuğu olacak Kasımpaşa, rakibi karşısında lig tarihindeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Beşiktaş ile oynadığı 19 maçtan 14'ünü kaybeden 5'inde berabere kalan lacivert-beyazlılar, BJK İnönü Stadı'ndaki randevudan 3 puanla ayrılarak bir ilki gerçekleştirmek amacında.

Kasımpaşa'da kırmızı kart cezalısı Elyasa Süme ile sarı kart cezalısı Adem Büyük forma giyemeyecek. Lacivert-beyazlılarda ayrıca, sakatlıkları devam

eden Özer Hurmacı, Volkan Yaman, Coulibaly ve Hüseyin Kala da Beşiktaş karşısında oynayamayacak.

SHOTA ARVELADZE'NİN AÇIKLAMALARI...

Teknik Direktör Shota Arveladze, Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu hatırlatarak, "Maç, güzel bir atmosferde geçecek. Tam bir futbol akşamı olacağına inanıyorum. Sesli, canlı ve coşkulu tribünler önünde oynamak kolay değil. Fakat iyi organize olursak ve iyi futbol oynarsak, maçı kazanamamamız için bir neden yok. Eğer puan almak istiyorsak, mutlaka gol atmamız lazım. Cezalı ve sakat oyuncularımız olmasına rağmen golü veya golleri bulabilecek kalitede oyunculara sahibiz. Takım olarak moralliyiz ve iyi bir maç bekliyoruz" diye konuştu.

KEREM ŞERAS: "LİG'DEKİ YERİMİZİ KORUMAK İSTİYORUZ"

Futbolculardan Kerem Şeras, Beşiktaş maçının zor geçeceğini dile getirerek, "Lig'de kolay maç yok. Güçlü bir rakiple karşılaşacağız, bunun bilincinde olarak sahaya çıkacağız. Onlar için de zor bir karşılaşma olacak. Lig'deki yerimiz çok iyi. Yerimizi korumak istiyoruz. Ümit ediyorum ki oradan galibiyetle

döneriz" dedi.

DJALMA CAMPOS: "GALİBİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ"

Djalma Campos ise sakatlığının geçtiğini ve çalışmalarının iyi gittiğini söyleyerek, "Şu an tek amacım kondisyonumu yükseltmek ve daha iyi bir performansa ulaşmak. Kendimi hazır hissediyorum. Umarım hocamızda görev verirse Beşiktaş maçında forma giymek istiyorum. Beşiktaş maçına gelecek olursak, güçlü bir rakip fakat Kasımpaşa sadece kazanmak için oynar ve biz bundan başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu.

DHA(GH/FG) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

elyasa süme kasımpaşa beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title