Haberler

Kartal'a Kötü Haber!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın forvet hattına kötü haber geldi.

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Dentinho, kalçasındaki sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Bugünkü antrenmanda yapılan çift kale maçın sonunda kalçasında ağrı hisseden Dentinho'da, yapılan kontrollerin ardından kalçasında yırtık tespit edildiği belirtildi. Beşiktaş kulübünden Dentinho'nun sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada ise Kulüp Doktoru İsmail Başöz, şunları söyledi:

"Bu sabah yapılan antrenmanda sağ kalçasında ani ağrı oluşan Dentinho'nun, Acıbadem Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi'nde yapılan muayene ve MR tetkikleri sonucunda, sağ kalça gluteus medius kasında kanama ve ödem ile karakterize grade 2 strain (kısmi yırtık) tespit edilmiştir. Dentinho'nun tedavisi 4 ila 5 hafta arası sürecek."

ALMEİDA'DA SAKAT

Beşiktaş Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Beşiktaş- Karabük maçında sakatlanarak oyundan çıkan Almeida'nın sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Başöz, "K.D.Ç. Karabükspor maçında, sağ uyluk arka adalesinde ani ağrı şikayeti ile maçı bırakmak zorunda kalan Almeida'nın yapılan muayene ve MR tetkikleri sonucunda, biceps femoris kasında kısmi yırtık tespit edlmiştir. Almeida'nın sakatlığı bir önceki kas zorlanması sakatlığından, daha alt kısımdaki bir bölgede oluşmuştur ve tedavisi 4 ila 6 hafta sürecektir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hugo Almeida İsmail Başöz Beşiktaş Kartal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title