Haberler

Kardemir Karabükspor Bursaspor Maçına Hazırlanıyor

– KARDEMİR Karabükspor'lu Ahmet İlhan Özek, Bursaspor'un güçlü bir rakip olduğunu, iyi motive olarak maçı kazanmak istediklerini söyledi.

– KARDEMİR Karabükspor'lu Ahmet İlhan Özek, Bursaspor'un güçlü bir rakip olduğunu, iyi motive olarak maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Kardemir karabükspor, hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlıkları süren Uğur Uçar ve Gökhan Ünal bu akşam yapılan antrenmanda düz koşu yaparken, diğer futbolcular ise düz koşunun ardından yarı sahada maç yaptı.

Çek Cumhuriyeti ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ilk kez milli formayı giyen Ahmet İlhan Özek, çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Karabükspor'a imza attığım gün Anadolu kulübünden milli takıma gitmek istediğimi söylemiştim. Bunu gerçekleştirdim. Şimdi 2014 dünya kupası grup maçlarında da bulunmak istiyorum. Performansımın üstüne koyarak, daha çok çalışarak milli takımda kalıcı olmayı istiyorum" dedi.

Bursaspor'u yenmek istediklerini söyleyen Ahmet İlhan Özek, "İlk yarıda deplasmanda oynadığımız maçta Bursaspor'a yenilmiştik. Şimdi iyi çalışıp, iyi motive olup seyircimizin desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ahmet İlhan Özek Uğur Uçar Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title