Haberler

Kaleci Fevzi'nin Annesi Toprağa Verildi

Güncelleme:

Muğla'da araç içinde yanarak hayatını kaybeden Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın annesi Gülşen Tuncay toprağa verildi. Beşiktaş, cenazeye çelenk bile göndermedi.

Muğla'nın Menteşe ilçesi Göktepe yolunda aracı uçuruma uçması sonrası araç içinde yanarak hayatını kaybeden Beşiktaş'ın ve Milli takımın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın annesi Gülşen Tuncay (61) toprağa verildi. Eski Milli kaleci annesinin cenazesinde hazır bulunurken, Beşiktaş Kulübü adına katılım olmadı ve çelenk de gönderilmemesi dikkat çekti.

ESKİ FUTBOLCULAR KATILDI

Çarşamba günü öğle saatlerinde Menteşe ilçesi Göktepe yolunda 03 VY 013 plakalı aracı ile yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanan Fevzi'nin annesinin kullandığı otomobil kaza sonrası alev almıştı. Araç içinde sıkışan ve kurtarılamayan Gülşen Tuncay bugün toprağa verildi. Milli kalecinin annesinin cenazesine Beşiktaş Kulübü tarafından temsilci veya çelenk gönderilmezken, Muğla Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Onur Emgin, Menteşe Belediye Başkan Vekili Murat Gökalp, Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, Muğlaspor'un eski kulüp başkanları ve eski futbolcular katıldı.

Gülşen Tuncay'ın cenazesi, Menteşe ilçesi Kurşunlu camiinde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından şehir yeni mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fevzi Tuncay Göktepe Menteşe Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500

Yorumlar (9)

BIDE GSYE:

VEFASIZ DERLER!!

5
5
yanıtYanıtla
babanız beşiktaş:

ALLAH RAHMET EYLESİN KARTAL YÜREKLİ ADAM

8
0
yanıtYanıtla
insan olsun:

Başın sağ olsun güzel insan allah rahmet eylesin yazıklar olsun Beşiktaş camiyasini bir beşiktaşlı olarak söylüyorum yalanmi arkadaşlar

3
0
yanıtYanıtla
mesut:

Paran bitince kimse bakmaz yüzüne

2
0
yanıtYanıtla
adam:

eskiden kaleci olacam desem babam öldürürdü, mesleğe bak , kaleci. hey allahım ne günlere kaldık

1
0
yanıtYanıtla
zzzzzz:

he he cok komik yorum

yanıt0
yanıt0
MÜŞTEBA KARAMANOĞLU:

Allah rahmet eylesin Cennet mekan olsun . Merhumeye Allah tan rahmet eş dost tanıdık akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dilerim

1
0
yanıtYanıtla
HER FANİ ÖLÜMÜ TADACAKTIR.:

Allah rahmet eylesin feci bir şekilde ölüm olmuştu trafik kazasında yanarak. Allah ölümün en hayırlısını versin tüm kullarına. Fevzi Tuncay a da Allah sabır versin başısağolsun kolay değil bir insanın annesini kaybetmesi ama elden ne gelir hepimiz gideceğiz bir gün kader ölüm haktan.

0
0
yanıtYanıtla
malatyasporlu kenan:

başın sagolsun kardeşim nede olsa malatyamıza hizmeti var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title