Haberler

Judo Süper Ligi Şampiyonu Büyükşehir Kağıtspor

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Erkek Ve Bayan Takımı Büyükler Judo Ligini Şampiyon Olarak Tamamladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor judo takımı topladığı 60 puanla bayan ve erkeklerde 2010 Büyükler süper liginde şampiyon oldu. Kocaeli'de yapılan süper lig final etabında aldığı başarılı sonuçlarla birinciliğe ulaşan başarılı judocular oynadığı 22 maçtan 20'sini kazanarak rakiplerine fark attı.

Final Etapları Kocaeli'de Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Judo takımı Kocaeli Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu'nda yapılan Süper Lig'in 4. etabı olan final maçlarında fırtına gibi esti. Süper lig final etabı müsabakalarının açılış seremonisi Federasyon Başkanı Fatih Uysal, Yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Vali Yardımcıları Hıdır Kahveci ve Ali Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Kenan Malkoç, süper ligde yarışan kulüplerin idarecileri ve çok sayıda judoseverlerin katılımı ile gerçekleşti.

Erkekler Fırtına Gibi Esti

İlk gün (11 Aralık Cumartesi) erkekler kategorisinde müsabakalar yapıldı. Mavi-beyazlı erkek judocular Türk Telekom Manisa, Bursa ve Rize temsilcilerini aynı skorla 5-0 geçerken Bahçelievler Belediyesi'ni 3-2 ile geçti. Tek yenilgisini İzmir Büyükşehir Belediyespor'a 2-3'lük skorla alan Kağıtsporlu judocular şampiyon olmayı başardı.

Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu erkek judocular Ankara, Sinop ve Bursa'da oynadıkları müsabakalar ile 22 maçtan 20 galibiyet alarak en yakın rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3 puan fark attı. Bu kategoride üçüncülüğü ise 57 puanla Bahçelievler Belediyespor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü paylaştı.

Bayanlar Üst Üste 3. Kez Şampiyon

İkinci gün yapılan müsabakalarında ise yine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor bayan judo takımının başarılı maçlarına sahne oldu. 22 maçta 20 galibiyet ve 60 puan alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü aldığı galibiyetlerle erkeklerde olduğu gibi şampiyon oldu.

3. kez üst üste şampiyon olmayı başaran bayan judocular Kocaeli'deki maçlarda Edirne Köy Hizmetleri'ni 5-0, Galatasaray ve Trabzonspor'u 4-1, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 ile geçerken Bahçelievler Belediyespor'a 2-3 mağlup oldu. Mavi-beyazlarlılar en yakın rakibi Bahçelievler Belediyespor Kulübü'ne 6 puan fark attı. Üçüncülüğü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor elde etti.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title