Haberler

    Trabzonspor, Salih Dursun İçin "1 Yıl Daha Sizde Oynasın" Teklifini Reddetti

    Güncelleme:

    Galatasaray, Salih'in bonservisini almaktan vazgeçen Trabzonspor'a, "Size bedelsiz kiralayalım. 1 sene daha oynasın" teklifini sundu, yönetim kabul etmedi.

    2 sezondur Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Salih Dursun'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre; Ligin 22. haftasındaki Galatasaray derbisinde hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart ile Trabzon'da sembol haline gelen genç futbolcu, sadece Türkiye'de değil dünyada da ses getirmişti.

    Maçın hemen ardından Başkan Muharrem Usta'nın yanına alıp birlikte basın toplantısı yaptığı Salih'in kısa sürede tişörtleri piyasaya çıkmış, hatta Yomra İlçesi'nde bir caddeye ismi dahi verilmişti.

    FUTBOLDAN KOPUNCA...

    Bundan yaklaşık 2-3 ay önce Trabzonspor'un Galatasaray'dan bonservisi almaya hazırlandığı Salih, şimdi istenmeyen adam haline geldi. İstanbul'daki olaylı derbinin ardından ligde sadece 2 maçta forma giyebilen ve adeta futboldan kopan 25 yaşındaki sağ bek konusunda teknik direktör Ersun Yanal olumlu rapor vermedi.

    SALİH'İ İSTEMİYORLAR

    Bonservisini elinde bulunduran Galatasaray ise Bordo-Mavililer'in kapısını çalıp, "Kiralama bedeli istemiyoruz. 1 sene daha sizde oynasın" teklifini sundu. Ancak Trabzonspor kiralamaya da sıcak bakmadı. Fırtına, "Kadroyu daraltıyoruz. Alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok. Salih'i takımda düşünmüyoruz" yanıtını verdi.

    2 MİLYON EURO'LUK KORKU

    Trabzonspor'un Galatasaray'dan Salih'i istememesinin bir diğer nedeni de Burak Yılmaz'ın Çin'e transferinden olan 2 milyon Euro'luk rakam... Cim Bom Bordo-Mavililer'in payını henüz vermezken, yönetim Salih veya başka bir Galatasaraylı oyuncuyu bu rakama karşılık kiralamayı kesinlikle düşünmüyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Salih Dursun Trabzonspor Galatasaray Deniz Ateş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
    500

    Yorumlar (19)

    cCc:

    noldu artist gibi kart gösteriyordun hakemlere umarım 3. lig takımlarda oynarsın

    19
    2
    yanıtYanıtla
    aslan:

    Defol salih dursun, seni galatasarayda istemiyoruz !

    11
    3
    yanıtYanıtla
    angaralı:

    ne oldu lan çinçonlu daha düne kadar iyiydi kartı gösterincemi zorunuza gitti

    yanıt1
    yanıt0
    halis ağa:

    mesele kart göstermek değil mesele top oynamak yeğennn

    12
    1
    yanıtYanıtla
    urfalı:

    hakemlik yapsin

    12
    0
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Bazi esyalar bir kereliktir . yalakalikta fayda etmedi . Futboldan anlasaydi ve kafasi calissaydi o hareketi yapmazdi. Ikisindende mahsun zavalli. Adi kullan at oldu

    11
    1
    yanıtYanıtla
    b:

    adını sokak ya da cadde ismi yapan trabzon, ne oldu şimdi? bu kadar mı kahramanınıza vefanız?

    7
    3
    yanıtYanıtla
    se:

    aptaL FUTBOLCU TİPİ

    10
    0
    yanıtYanıtla
    HÖLOOOĞĞ:

    kahraman ilan edip tşört bile basmışlardı trabzonlular

    6
    2
    yanıtYanıtla
    AS 01 YENERBAHÇELİ:

    BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AYNI ZAMAN DA AHLAKSINI SEVERİM;( MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ) . PEKİ BU ADAM DA!!!!! ALLAH AŞKINA HANGİSİ VAR ?

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title