Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Fenerbahçe Maçına Kilitlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Fenerbahçe Maçına Kilitlendi.

DHA SPOR - (ÖZEL) İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR FENERBAHÇE MAÇINA KİLİTLENDİ

TEKNİK DİREKTÖR AVCI : "KAZANMA DUYGUSUYLA OYNAYACAĞIZ"

"KİM KAZANIR ONU BİLMİYORUM AMA TELEVİZYON BAŞINDAKİLER, MAÇA GELECEK OLAN FENERBAHÇE SEYİRCİSİ ÇOK KEYİFLİ BİR MÜCADELE İZLEYECEK"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

DHA'ya özel konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçında kazanma duygusuyla oynayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Ligin en kaliteli takımlarından biriyle oynayacağız. Şampiyonluğa oynayan, belki de şampiyon olabilecek kapasitedeki önemli bir takımla karşılaşacağız. Biz de ligin 4, 5 ve 6.lığında dolaşıyoruz ve burada tutunmak istiyoruz. Kazanma duygusuyla oynayacağız. Kim kazanır onu bilmiyorum ama televizyon başındakiler, maça gelecek olan Fenerbahçe seyircisi çok keyifli bir mücadele izleyecek. Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olsun. "

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bu sezonki hedefinin sorulması üzerine Avcı, "Biz geçen sene 6. bitirdik ve buralarda dolaşmak istiyoruz. Yani UEFA Kupası'nı kovalayan bir takım olmak, geçen sene tespit ettiğimiz oyun kalitesini biraz daha yukarı çekebilmek için uğraşıyoruz. 13 hafta sonunda hedeflediğimiz noktada duruyoruz. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Umarım bu istikrar, bu denge sene sonuna kadar devam eder" yanıtını verdi.

Görüntü Dökümü:

- -----------------------

- Abdullah Avcı ile özel röportaj

- Takımın antrenmanından detaylar

(KJ:Haber-Kamera:Atilla ÖZDEMİR/İSTANBUL DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title