Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Tarihi Başarı

Avrupa Şampiyon Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda Genel Klasmanda, Büyük, Genç ve Yıldız Bayanlarda Avrupa Şampiyonu, Yıldız Erkeklerde ise Avrupa 3’sü olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da tarihi başarının gururu yaşanıyor.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Tekvando Şampiyonası'nda Genel Klasmanda, Büyük, Genç ve Yıldız Bayanlarda Avrupa Şampiyonu, Yıldız Erkeklerde ise Avrupa 3'sü olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da tarihi başarının gururu yaşanıyor.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 4 takım şampiyonluğu, 1 de takım 3.'lüğüne imza atan Tekvando takımlarının Büyükşehir camiasına büyük bir gurur yaşattığını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, "Ülkemizde 3.'sü gerçekleştirilen şampiyonada sporcularımız önemli bir başarıya imza atarak bizleri mutlu etti" dedi.

2016 Rio Olimpiyatları ana hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu doğrultuda alınan başarılı sonuçlarla da doğru yolda olduklarını gördüklerini ifade eden Çamlı, "Antalya Belek'te 37 ülkeden 221 kulübün katılımıyla yapılan şampiyonada 4 altın, 5 gümüş ve 7 bronz madalya ile Genel Klasmanda, 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya alarak Büyük Bayanlarda, 1 altın ve 1 bronz madalya alarak Genç Bayanlarda, 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya alarak ise Yıldız Bayanlarda Avrupa Şampiyonu, 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak da Yıldız Erkeklerde Avrupa 3.'sü olan takımlarımızı bize yaşattıkları gururdan dolayı ayrıca kutluyorum. 22 branşta ülke sporuna hizmet etmeye ve ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmeye devam edeceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Ahmet Hamdi Çamlı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title