Haberler

İran Kadın Milli Takımı'nda 8 Erkek İddiası!

Güncelleme:

İran Kadın Milli Futbol Takımı'nda oynayan 8 oyuncunun aslında erkek olduğu iddia edildi.

Futbol dünyası bu iddiayla çalkalanıyor! İran Kadın Milli Futbol Takımı'nda oynayan 8 oyuncunun aslında erkek olduğu iddia edildi.

SORUŞTURMA AÇILDI

İngiliz Telegraph gazetesine göre, İran Futbol Federasyonu hakkında takımda cinsiyet değiştirme operasyonu olmamış erkek oyuncular oynattığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

CİNSİYET DEĞİŞTİRME OPERASYONU YAPILACAK

İran Futbol Ligi'ne yakın bir kaynak, oyuncuların takıma girerken erkek olduğunun herkes tarafından bilindiğini söyledi. Erkek oyuncuların cinsiyet değiştirme operasyonu yaptıracağı iddia edildi.

İSLAMİ KURALLARA GÖRE BİR ENGEL YOK

İslami kurallara göre yönetilen İran'da erkeklerin cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmesinin önüde bir engel bulunmuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İngiliz Telegraph İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (48)

Zeynep:

Islami kurallara gore cinsiyet degistirmede bir Engel Yok diye nasil yazarsiniz

25
4
yanıtYanıtla
TİMUR.:

başarılı oldukları için çamur atıyorlar islam düşmanları

6
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıncascs:

bu mut''acılara ''islami kurallarla yönetilen ülke'' denilmesi sinir bozucu, , , , onlar pers kanunlarıyla yönetiliyorlar, islam ile değil. . . islamda saatlik-günlük-haftalık nikah nerde var, , ve hüseyinden yardım istemek nerde var, , , , güldürmeyin adamı. . .

18
0
yanıtYanıtla
kemalMobil-ANDROID:

10 numara ben erkegim diye bagiriyor ...

9
9
yanıtYanıtla
vatan sever:

fark etmez onların erkeği de karısı da aynı fark yok

14
3
yanıtYanıtla
poşetçiMobil-ANDROID:

bu iran kadar gerizekalı bir ülke yok. hem kadınları denetlemek için ahlak polisi kurarsın hem de kadınları sahaya sürersin

12
4
yanıtYanıtla
semih:

şu güzelim islam dini neden ortadoğuya gönderilmiş yaşadıklarımız ve gördüklerimizle çok daha iyi anlıyoruz

14
1
yanıtYanıtla
AbazMobil-IOS:

La bunlar aynı etekli hainlere benziyor

13
2
yanıtYanıtla
ali:

simdi anlasildi etek modasinin nereden geldigi :))) iranda egitilen pkk li nono$lar :)))))))))))))))))))

12
2
yanıtYanıtla
garip:

erkek veya kadin bilmem ama sabri umut olcan Tarik hamit ve semihden iyi olduklari kesin. . . .

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title