Haberler

İnter'i Endonezyalı Milyarder İş Adamı Erick Thohir Satın Alınıyor

İtalya'nın köklü takımlarından İnter'i Endonezyalı milyarder iş adamı Erick Thohir satın alıyor.

İtalya'nın köklü takımlarından İnter'i Endonezyalı milyarder iş adamı Erick Thohir satın alıyor.

İtalyan basınına göre İnter Başkanı ve sahibi Massimo Moratti uzun zamandır süren pazarlıklar sonucunda dün Paris'te buluştuğu Thorir ile anlaşmaya vardı ve resmi imzanın bir haftaya atılması bekleniyor.

MORATTİ: "HER ŞEYİN TAMAMLANMASI BİR AYI BULABİLİR"

İnter Başkanı Massimo Moratti Paris dönüşü yaptığı açıklamada, "Pazarlıklar tam olarak bitti diyemem ama arada büyük sorunlar yok. Her şeyin tamamlanması bir ayı bulabilir" dedi.

Gelen bir soru üzerine ise Moratti, kulübün başkanı olarak kalmayı düşünmediğini ancak ailesinin kulüp yönetiminde, en azından geçiş döneminde kalmaya devam edeceğini de ayrıca belirtti.

Massimo Moratti ve Erick Thohir daha önce de 25 Mayıs ve 25 Temmuz tarihlerinde İnter'in satışı için bir araya gelmişti. İtalyan basınına göre Thohir, şimdiden gözünü transfer piyasasına dikti ve ilk hedefleri büyük transferler yerine genç yıldızlar. Bu hedefler arasında PSG'nin İtalyan oyuncusu Marco Verratti ve Barselonalı Martin Montoya ilk sırada bulunuyor.

Temmuz ayında İtalyan basınına konuşan Thohir'in yakın arkadaşı Felly İmransyah ise Endonezyalı işadamının Roman Abrahamovic tarzı spektaküler transferler peşinde koşmayacağını, Arsenal ve Arsen Wenger modelini benimsediğini, İnter'de bunun gibi gençleri yetiştirirken aynı zamanda yarışmacı bir takım oluşturmak istediğini belirtmişti.

İnter Başkanı Massimo Moratti, İnter'i 1995 yılında Ernesto Pellegrini'den satın almış ve İnter'in en çok kupa kazanan başkanı olmuştu. - MİLANO

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Massimo Moratti İtalya Paris Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title