Haberler

3 İngiliz Kulübüne Transfer Yasağı

Güncelleme:

İngiltere Futbol Federasyonu, Blackburn Rovers, Leeds United ve Nottingham Forest'e finansal fair-play kurallarına uymadığı için transfer yasağı koydu.

İngiltere İkinci Futbol Ligi (Championship) ekiplerinden Blackburn Rovers, Leeds United ve Nottingham Forest takımlarına, finansal fair-play kurallarına uymadıkları gerekçesiyle sezon sonuna kadar transfer yasağı getirildi.

KURALLARI ÇİĞNEDİLER

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, kulüplerin 2013-2014 sezonundaki zarar ve yatırımlar toplamının 8 milyon sterlini geçmemesini öngören ikinci lig finansal kurallarını çiğneyen Blackburn Rovers, Leeds United ve Nottingham Forest sezon sonuna kadar transfer yapamayacak.

SEZON SONUNDA TEKRAR RAPOR VERECEKLER

Takımlar, zarar ve yatırımlar toplamının en fazla 6 milyon sterlin olmasına izin verilen 2014-2015 sonuna kadar gerekli koşulları sağladıkları veya sağlayabileceklerini kanıtlamaları halinde, yasak haziran ayında kaldırılacak ve gelecek sezon için transfer yapılabilecek.

Kaynak: AA / Spor

Nottingham Forest Blackburn Rovers Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title