Haberler

İnegölspor Teknik Direktörü: Sakatlıklar Can Sıkıyor

Güncelleme:

2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Güldüren, "Antalya kampı gayet güzel geçiyor fakat sakatlıklar can sıkıyor." dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, "Antalya kampı gayet güzel geçiyor fakat sakatlıklar can sıkıyor" dedi.

Güldüren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Antalya kampının devam ettiğini söyledi.

Kampta ilk hazırlık maçını Silivrispor'a karşı oynadıklarını, 1-0 kaybettiklerini ifade eden Güldüren, "Burada önemli olan takımı görebilmek. Çok yoğun çalışıyoruz. 2 günde 5 antrenman yaptıktan sonra bu maça çıktık. Karma bir takımla oyuncularımızı görmek istedik. İstediğimiz transferlerimizi yapar ve sakatlıkları atlatırsak lige kadar hazır hale geliriz" diye konuştu.

Takımda çok sayıda sakat oyuncu bulunduğuna değinen Güldüren, "Kamp gayet güzel geçiyor fakat sakatlıklar can sıkıyor. Alişan, Mustafa Vargel, Ercan, Mehmet Can ve kaleci Ali sakat durumda. Çarşamba oynamayı düşündüğümüz hazırlık maçını da daha rakip ayarlamadan iptal ettik. Zira bu kadar sakata daha fazla isim eklemek istemiyoruz" ifadesini kullandı.

Gülderen, 2 oyuncu almak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bir ön libero bir de sağ açık için çalışıyoruz. Görüştüğümüz 4 oyuncu var. Bunlardan 2'sini alacağız. Kamp süresince de transferi bitirmeyi amaçlıyoruz. Ayın 11'inde Bandırma maçını oynadıktan sonra 12'sinde kampı sonlandıracağız. Ara verdikten sonra İnegöl'de 15'inde toplanıp Kırklarelispor maçı hazırlıklarına başlayacağız." - Bursa

Kaynak: AA / Spor

İsmail Güldüren İnegölspor Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title