Haberler

İnegölspor'da Göztepe Maçı Hazırlıkları

Güncelleme:

Teknik Direktör Güldüren, "Göztepe deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, "Göztepe deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Bordo-beyazlı ekip, Göztepe maçı hazırlıklarını, kulüp tesislerinde Güldüren ve yardımcıları gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Güldüren, idman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe müsabakasının çok zor geçeceğini söyledi.

Rakiplerinin de kendileri gibi hedefleri bulunduğunu belirten Güldüren, şöyle konuştu:

"Atmosferi yüksek bir maç. Öncelikle Göztepe taraftarlarının baskısına karşı kendimizi mental olarak hazırlayacağız. Çünkü Göztepe taraftarının baskısını biliyoruz. İyi bir ekip. Gücümüzü de biliyoruz. Gücümüzle alakalı sıkıntımız yok. Göztepe deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Kırmızı kart cezalısı Samet Gül oynayamayacak. Takım Kaptanımız Mustafa Vargel de fıtık ameliyatı olacak ve yaklaşık iki ay takımdan ayrı kalacak. O da forma giyemeyecek. Takımımız 24 kişi. Kalan 22 kişi, hepsi birbirinden değerli oyuncular. Kimin oynadığı bizim takımda çok fark etmiyor. İnşallah geri kalan oyuncularımızla Göztepe deplasmanına gidip puan ya da puanlarla döneriz."

Kaynak: AA / Spor

İsmail Güldüren İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title