Haberler

    İdeal Kupon İngiltere'den

    İdeal Kupon 511 | Bradford - Bury [ MS 1 - 1.65 ] 9 Ocak'ta Bury'nin sahasında oynanan maç 0-0 bitmişti.

    İdeal Kupon

    511 | Bradford - Bury [ MS 1 - 1.65 ]

    9 Ocak'ta Bury'nin sahasında oynanan maç 0-0 bitmişti. Bradford o maçta rakibine karşı üstün oynasa da galip gelemediler ve tur şanslarını evlerinde oynayacakları mücadeleye taşıdılar. Evinde oynadığı maçlarda gayet başarılı bir görünüm çizen Bradford, deplasmanlarda varlık gösteremeyen Bury karşısında turu geçmek adına bir adım önde. İki takımın 25 Ekim 2015 tarihinde oynadıkları lig maçı da Bradford'un 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Bugün de Bradford'un kazanacağını düşünüyorum.

    513 | MK Dons - Northampton [ KG VAR - 1.55 ]

    Muhteşem bir deplasman takımı olan Northampton, MK Dons'a konuk olacak. Tabi ev sahibi ekip deplasman ekibinden 2 üst ligde bulunuyor. Sınıf farkı var ama Northampton ilk maçta da pes etmeyerek neler yapabileceğini gösterdi. Northampton gol bulmakta sıkıntı çekmiyor ve bu deplasmanda da gol atmaya uğraş vereceklerdir. Ev sahibi ekip evinde gol sıkıntısı çekmiyor. Karşılıklı goller bekliyorum.

    514 | Portsmouth - Ipswich [ MS 1 - 2.10 ]

    Ev sahibi son haftalarda evinde maç kaybetmiyor ve üst sıralara ilerlemeye başladı. Köklü bir kulüp olan Portsmouth 2. ligden kurtulma çabasında. Kupada da ilerlemeyi hedefliyorlar ki, ilk maçta Ipswich'e boyun eğmediler. Ipswich Championship'te zirve mücadelesi veriyor. Kendi liglerinde evinde oynadığı maçlara nazaran deplasman maçlarında daha başarılı bir görünümdeler. Ama bu maçta Portsmouth'un ilk maçta boyun eğmemesinin avantajı ve prestij kazanmak adına galip gelmek istemesi gibi sebeplerden, biraz da risk alarak MS 1 seçeneğine yönelmek istiyorum.

    525 | Reading - Huddersfield [ KG VAR - 1.60 ]

    Championship'in iki takımı karşı karşıya gelecek. İlk maç 2-2 sonuçlanmıştı. 3 Kasımda ligde oynanan maç da 2-2 sonuçlanmıştı. Birbirlerine karşı açık oynayan iki takım olduğunu varsayarsak bu maç içinde karşılık gol seçeneği mantık dahilinde olacaktır. Elimizde deplasmanlarda gol bulmakta hiç sıkıntı çekmeyen Huddersfield var. Ligde son 7 deplasman maçında da gol buldular. Oldukça skorer bir görünüm sergiliyorlar. Ev sahibi ekip de kalesini gole kapatmakta çok başarılı değil ve iyi kötü gol bulabiliyorlar. Bu maçta da karşılıklı gollerin olacağını düşünüyorum.

    Toplam Oran; 8,59

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Portsmouth Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title