Haberler

İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Şok Açıklama

Trabzonspor Kulübü İkinci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bugüne Kadar Gündeme Gelmemiş Olayların Perde Arkasını Açıkladı: "Trabzonspor'un Miladı Bugün."

Trabzonspor Kulübü İkinci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bugüne kadar gündeme gelmemiş olayların perde arkasını açıkladı: "Trabzonspor'un miladı bugün."

İbrahim Hacıosmanoğlu, bazı yöneticilerin, (Siz bu maçı alın, artık hoca gidecek merak etmeyin), (Biraz daha sabredin, Bursaspor maçını kaybedersek, bu hoca da gider) gibi sözlerle futbolcuların akıllarının karıştırıldığını iddia ederek, "Böyle bir yönetim kurulunda başkanın hala bu yöneticilerle nasıl yola devam ettiğine anlam veremiyorum" dedi.

Deplasmanda oynadıkları Ankaraspor maçında yaşananların kendisini şoke ettiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Soyunma odasında futbolcular hazırlanırken, basın sözcüsü gidiyor ve futbolculara, (Siz hoca kalacak, diye sanmayın, maçı alamamazlık yapmayın, hoca gidecek, bu maçı alın) diyor. Bunu da bana Fatih Tekke utanarak söyledi. Ben de basın sözcüsü arkadaşımıza bu sözlerin doğruluğunu sordum. Bana, (Motive etmek için söyledim) dedi. Bu zihniyetin Trabzonspor'a hizmet etme ve başarıya getirme şansı yok. Zaten o maçtan sonra teknik direktör Vahit Halilhodzic, bunları duydu ve koridorda hüngür hüngür ağladı. Bana da (Burada çalışamam. Trabzonspor'a hizmet mi edeceğim, yoksa arkadan beni kim gammazlayacak, onu mu takip edeceğim) diyerek görevini bıraktı. Ben Lazaroni ile anlaşma yapıldığını Madrid'de bir otel odasında bir antrenörle görüşme yaparken cep telefonuma gelen mesajla öğrendim. O an istifa etmeyi düşündüm ama Trabzonspor'a hizmet etmek amacıyla görevimin başında kaldım" ifadelerini kullandı.

AKYEL-SAYİTOĞLU GÖRÜŞMESİ

Hacıosmanoğlu, eski futbolcuları Fatih Akyel'in Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile yaptığı bir telefon konuşmasında teknik direktör Ziya Doğan'ı göndermek konusunda tartışmalarına da bir arkadaşının kulak misafiri olduğunu da öne sürdü.

Hacıosmanoğlu, daha sonra şöyle dedi:

"İdari işler sorumlusu arkadaşımız da, bir futbolcumuza, teknik direktörün gönderildiğini belirtmiş, (Başkan, İstanbul'a çağırdı ve hoca ile yollarını ayırdı. Samet geldi) demiş. İkinci yarıya başlarken tranfer yapmamız gerekiyordu. Bazı yöneticiler, şampiyonluğa mı oynayacağız ne transferi, diyerek karşı çıkmalarına rağmen transfer yaptık."

"YÖNETİM KONGREYE GİTMELİ"

Yönetimin yoluna devam etmemesi gerektiğini de öne süren Hacıosmanoğlu, "Başkan yönetimin toplantısında herkesin istifasını verdiğini, toplantıya katılmayan 3 başkan yardımcısının da görevlerinden istifa ettiklerini bize bildirecek, diye açıklama yaptı. Ama asbaşkan, 2 gün sonra, ben görevimden istifa etmedim, dedi. Bütün arkadaşlarım bu konuda rahatsız. Yönetimdeki Faruk Kanca, Cemal Sağlam, Yusuf Şimşak, Faruk Kanca ve Köksal Güney, (Sayitoğlu görevine devam ederse biz etmeyeceğiz) diyor. Benim başkanla bir sürtüşmem olduğu için bundan sonra aktif olarak görev almam söz konusu değil. Sayın başkan, eğer samimi olan insanlarla yola devam ederse, bu teknik kadro ve iskelet kadroyla 11'inci aydaki kongreye lider olarak girer ve kongreyi kazanır. Eğer bu yapılmazsa, tek bir şey var, o da kongre kararı almak" diye konuştu.

"HAYALİM BAŞKAN OLMAKTI"

Çocukluğundan beri hayalinin Trabzonspor başkanlığı olduğunu da vurgulayan Hacıosmanoğlu, sözlerini, “Ama bu istemi, camianın tasvip etmesi gerekiyor. Halk bana bu olumlu tepkiyi veriyor ama yarın kongre olsa aday değilim“ diye bitirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title