Haberler

Herkes Bu Gençleri Konuşuyor!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur mücadelesinde Adana Demirspor'u 4-1'le geçerken teknik direktör Fatih Terim'in görev verdiği genç isimler Mertan Caner Öztürk, Okan Derici ve Berk Yıldız ilk kez sarı-kırmızılı formayla resmi bir maça çıkma başarısı gösterdi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Adana Demirspor'u 4-1'le geçerken teknik direktör Fatih Terim'in görev verdiği genç isimler Mertan Caner Öztürk, Okan Derici ve Berk Yıldız ilk kez sarı-kırmızılı formayla resmi bir maça çıkma başarısı gösterdi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede, Benfica maçında yıldızını parlatan Mertan 90 dakika sahada kalırken, Okan 70. dakikada Engin Baytar'ın yerine oyuna dahil oldu. 16'lık Berk son 8 dakikada sahaya çıkarken, genç yaşında sarı-kırmızılı formaya 'merhaba' dedi.

TERİM GENÇLERE GÜVENİYOR

Galatasaray'ın başına geldiği günden bu yana genç isimlere olan güvenini her fırsatta dile getiren Terim'in yeni yeteneklere görev vermesi büyük takdir toplarken, geleceğe yönelik atılan adımlar da çözülmesi gereken sorunların kaynağına inildiğinin göstergesi oldu.

Genç isimlerini Amerikalı performans uzmanı Scott Piri'ye emanet eden Terim böylece meyvelerini de toplamaya başladı. Gerek fizik gerekse teknik anlamda özel çalışmalar alan yeni yeteneklerin istekli oyunları da dikkatlerden kaçmadı.

BÜYÜK DESTEK

Oluşan bu durumdan dolayı büyük memnuniyet duyan sarı-kırmızılı taraftarlar, genç oyunculara güvenen Terim'e destek verilmesi konusunda fikir birliğine vardı.

Galatasaray'ın sağ kanat oyuncusu Kazım Kazım da, "Okan, Mertan ve Berk'i gönülden tebrik ediyorum. Özellikle bu genÇ yaşında bu formayi giyme Şerefine laik olan Berk'i... Siz bu kulübün geleceğisiniz" şeklinde tvit attı.

Sosyal medyada yer alan Mertan Caner Öztürk, Okan Derici ve Berk yıldız yorumlarını sizler için biraraya getirdik.

@celik__fatih: "Mertan Caner Öztürk mükemmel bir oyuncu olacak. Arda Turan dan daha büyük bir yetenek"

@BenerOnar: "Mertan Öztürk, bir Galatasaray beyefendisi..",

@Johan_PRD: "Mertan tip olarak = Elano aynısı"

@demirtanik: "Okan Derici, Çolak'ın Fener maçı önceki hali gibi..."

@oguzciydem: "Okan Derici inanılmaz bir yetenek. tekniği, sorumluluk alması ve soğukkanlılığıyla muazzam bir futbolcu olabilir"

@SelcukInan8: "Berk Yıldız ne kadar hızlı bee... Fiziği de yaşına göre iyi.. Mertan heyecanlandı ama asisti yazdı. Okan Derici bizim gelecek 10 numaramız"

@EmreUtkucan: "Okan Derici'yi oyun stili, mevkisi, tavirlari ve sol ayakli bir futbolcu olmasindan oturu Nuri Sahin'e benzettim"

@Esra_Akcil: "Berk Yıldız !! Emre Semih Mertan simdi Berk ve daha fazlası tabi.. Gencler süpersiniz helal olsun hepinize : )) Aslanlar"

Kaynak: Sporx.com / Spor

Mertan Caner Fatih Terim Galatasaray Berk Yıldız Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title