Haberler

Hatayspor, Uzunoğlu'nu Kadrosuna Kattı

Güncelleme:

2. Lig ekiplerinden Hatayspor, Gaziosmanpaşaspor'dan İbrahim Taylan Uzunoğlu'nu kadrosuna kattı.

Külup ikinci başkanı ve basın sözcüsü Sadullah Ergin, yaptığı açıklamada, Antalya'da ikinci yarı hazırlık kampını sürdüren takımın kadrosunu zorlu geçecek ikinci yarıda güçlendirmek için transferlere devam ettiklerini belirtti.

Jan Baram başkanlığındaki kulüp yönetiminin maddi ve manevi fedakarlığı sonucunda Gaziosmanpaşaspor'un forvet oyuncusu Uzunoğlu'nu  renklerine bağladıklarını ifade eden Ergin, şunları kaydetti:

"Kulüp olarak, üst düzey takımlarda başarıyla forma giymiş İbrahim Taylan'ın Hatayspor'un şampiyonluk hedefine katkı sağlayacağına inanıyoruz. 1982 İzmir doğumlu olan İbrahim, sırasıyla Bucaspor, Göztepe, Altay, Yalova, Turgutluspor, Denizlispor, Karşıyaka, Diyarbakırspor, Bozüyükspor, Buğsaşspor, Eyüpspor, Akhisarspor, İDÇspor, Tokatspor ve Gaziosmanşaspor'da forma giydi. Süper Lig, PTT 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası'nda 357 resmi maç yapan, 108 gol atan Taylan, uzun boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken santraforlar arasında yer alıyor." - Hatay

Kaynak: AA / Spor

Gaziosmanpaşaspor İbrahim Taylan Hatayspor Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title