Haberler

Hakeme Saldıran Taraftarın Dayısı: Yeğenim Yapmasa Ben Yaparım

Güncelleme:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı hakemine saldıran taraftarın dayısı Yılmaz Taşkın, "Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım." dedi.

Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmada hakem Volkan Bayarslan'a yumruk ve tekme atan ve maçın tatil edilmesine neden olan O.M' nin dayısı Yılmaz Taşkın, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'de gözaltında tutulan yeğeni ile görüşmek istedi ancak izin verilmedi.

"17 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DURDURAMAZSIN"

Şube çıkışında bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulunan Taşkın, "Ben o görüntüleri üzülerek izlemedim. Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar. Sen benim oyuncularımı sahada katledersen, 4 tane kırmızı kart gösterirsen, tüm dünya hakemleri eleştirirken sen hakem için hiçbir şey yapmazsan olacağı budur. 17 yaşındaki çocuğu durduramazsın. Herkesin bir sevgisi vardır. Sen Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı sevebilirsin, ben de Trabzonspor'u seviyorum. Bizim burada fabrikamız yok, sadece Trabzonsporumuz var" diye konuştu.

Taşkın şunları söyledi:

"BİLİYORUM Kİ GİTSEM BEN YAPACAĞIM"

"2011 yılından beri maça gitmiyorum. Sen benim şampiyonluğumu vermiyorsun. Juventus'dan büyük takım mısın? Dünya devi bir takımı adamlar yerle bir etti, ikinci lige düşürdü. Sen Fenerbahçe'ye bir şey diyemiyorsun. Akşam tek zoruma giden Onur Kıvrak'a küfredilmesidir. Yeğenimle görüştürmüyorlar. O görüntüleri internetten izledim. Yeğenimin Cumhurbaşkanı'na küfrettiği şeklinde haberler yapıldı. Cumhurbaşkanı ile ne alakası var? Öyle bir şey yok. Kimi kandırıyorsunuz? Yeğenimi 5 dakika bile göremedim. 12 saattir yanına hala daha avukat gelmemiş. Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80'inden bekliyordum. Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım. Ne gereği var diyorum, çekiliyorum kenara."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Bayarslan Avni Aker Stadı Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (54)

Adınızı Yazın:

trabzon kim şampiyon olmak kim be dayı fenerbahçe o sene zar zor 1-0-2-1 aldı maçlarını asıl şikeyi siz yaptınız tüm takımlar yattı maçları verdi yinede olamadınız şampiyon feneri yenseydiniz de olsaydınız ne yani koskoca fenerbahçe size verse iyimiydi şampiyonluğu siz takımınıza bakın artık bırakın bu işleri küme düşşceksizn sonra. . . .

168
4
yanıtYanıtla
61:

ulan nasi şampiyon olalım hakemler sizden medya sizden hükümet arkanızda kişlerle kurumları ayıralım fb gs aldığı şampiyonlukların yarısı şaibeli

yanıt0
yanıt3
kelleci:

sen bır dayı değilsın olsa olsa ayı olursun

58
10
yanıtYanıtla
anadolu:

ne olmuş, ne yapılması gerekiyor yani adam düşüncesini açıklaması doğruları söylemesi sana neden batıyor, tff. de hakemlerde adalet yok çifte standart var yalanmı?

8
35
yanıtYanıtla
çepni:

bakış açısına bak. boş adamın dayısı da boş adam . üzüm üzüme baka baka denyo olur.

10
26
yanıtYanıtla
ÇETİN:

ADAM DA HAKLI BEYLER DAĞILIN.

13
22
yanıtYanıtla
beşiktaşk:

ellerinden öperim Dayım benim

8
23
yanıtYanıtla
CV2:

HALK ARASINDA BİR DEYİŞ VARDIR. ERKEK DAYIYA KIZ HALAYA ÇEKER DİYE. ÇOCUĞUN SUÇU YOK SIKINTISI DAYIYA ÇEKMESİNDE

26
3
yanıtYanıtla
ALİ:

ŞİMDİ SİZ KARAR VERİN BUNLAR MI YOKSA HAYVANLAR MI KAPATILMALI HAYVANAT BAHÇESİNE

22
5
yanıtYanıtla
Kuraisebalı:

yeğeninden farkı ollmayan bir angut. Fener kadar taş düşsün başınıza. O yıllarda öyleyse Trabzonsporda şife yapmıştır. FB. yi yense FB şampiyon olmuyordu. Demekki sizde şikeye karıştınızki FB. ye yenildiniz. Bu kadar despot olmayın. Trabzonu Dünyaya rezil ettiniz. Sizi bu ligden düşürmeyen federasyona tüküreyim. Siz her türlü cezaya layıksınız angutlar. Top oynamadan maç kazanacaksınız. Gücünüzmü var, adamlar gelir 4 kere atlar gider işte. Oh olsun.

19
8
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title