Haberler

Güntekin Onay: Ozan Tufan Üst Düzey Bir Futbolcu Değil

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Güntekin Onay, "Ozan Tufan çok üst seviye oyuncu değil. Kötü oyuncu değil, sadece yetenekleri bu kadar." dedi.

Ünlü spor yorumcusu Güntekin Onay, Fenerbahçe'nin Bursaspor'a 1-0 kaybetmesinin ardından televizyonda açıklamalarda bulundu.

İşte Güntekin Onay'ın açıklamaları:

"OZAN YARATICI DEĞİL"

"Advocaat'ın unuttuğu bir şey var. Ozan, Alper ve Souza yaratıcı oyuncular değil. Alper en fazla depar atabilir ve o deparlarla oyuncu eksiltir ama son pası atamıyor."

"ÜST SEVİYE DEĞİLLER"

"Çok üst seviye oyuncular değil. Ozan Tufan ve Souza'yı ıslıklıyor taraftarlar ama kötü oyuncular değiller sadece yetenekleri bu kadar... Fenerbahçe'nin kalitesi şampiyon olacak bir kalitede değil. Bence şampiyon olamazlar. Ozan'ın yaşı küçük diye ama orta sahayı taşıyamıyorlar. Araya pas atmaz, gol atmaz, adam eksiltmez."

"SENEDE 1 GOL ATAR"

"Ozan Tufan senede 1 gol atan bir oyuncu. Birkaç basit pas atabiliyor ama Fenerbahçe orta sahasında oynayan bir oyuncunun daha iyi işler yapabilmesi gerekiyor. Orta saha kimyası yok Fenerbahçe'de. Birbirlerini tamamlayamıyorlar."

"SOW'UN FİZİĞİ YETERSİZ"

"Sow geri geldi. Burada oynarken Geldiği ligin kalitesi çok geride, kondisyon çok geride... Orada idman bile yapmıyorlar. Sow çok ofsayta düştü. Neden bir oyuncu ofsayta düşer, takım arkadaşlarından kondisyon olarak geride kaldığı için. Sow fiziksel olarak hazır değil."

"Fenerbahçe'de sahanın yıldız Volkan Şen'di. Bütün atakları o hazırladı, topları o getirdi."

"Fenerbahçe kulübü'nden birisi çıkıp desin ki Van Persie bu, bu yüzden hazır değil desin. Menajeri çıksın açıklasın yani... Milli maç aralarına girildi ama hala istenilen seviyeye gelemedi. Birisinin bunu açıklaması gerekiyor."

"Van Persie'de kıkırdak sorunu olabilir dedi benim bir arkadaşım. Bunu geçen sene söylemişti ve bu sene bile hala aynı şekilde devam ediyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güntekin Onay Ozan Tufan Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title