Haberler

Göztepe Uyumadı

-spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Çankırı Belediyespor'u yenerek 7 yıl aradan sonra Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmayı garantileyen Göztepe'de taraftarlar şampiyonluk gecesinde bir araya geldi.

-spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Çankırı Belediyespor'u yenerek 7 yıl aradan sonra Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmayı garantileyen Göztepe'de taraftarlar şampiyonluk gecesinde bir araya geldi. Konak Belediyesi tarafından organize edilen gecede Güzelyalı Meydanı'nı dolduran yaklaşık 10 bin sarı-kırmızılı taraftar zafer coşkusunu geç saatlere kadar yaşadı. Taraftarlara yüzlerce atkı, şapka, bayrak ve meşale dağıtılırken havai fişek gösterileri, müzik, ışık şovları ile Şarkıcı Ferhat Can'ın konseri geceye renk kattı. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekilleri Oktay Vural ve Şenol Bal ile Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da sarı-kırmızılılarla birlikte coşkuyu paylaştı. Platforma çıkıp taraftarlara seslenen Oktay Vural, "Göztepe'nin 8 yıl önce Süper Lig'den düşüşüyle kahrolduk. Amatör kümeye kadar inip yükselişe geçen Efsane Göztepe'nin yeniden Süper Lig'e çıkıp başarılı olacağı günlerini de çok yakında göreceğiz" diye konuştu.

DHA(SSA) - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title