Haberler

Giresunspor'dan Ayrılan Bahri Kaya: Vali 'Bu Adam' Dememeliydi

Giresunspor teknik direktörlüğünden istifa eden Bahri Kaya, "Valisi Dursun Ali Şahin, benim için (Bu adam) demesi, beni derinden üzdü" dedi.

Giresunspor teknik direktörlüğünden istifa eden Bahri Kaya, "Valisi Dursun Ali Şahin, benim için (Bu adam) demesi, beni derinden üzdü" dedi.

Giresunspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Bahri Kaya, istifa gerekcesini açıkladı. Giresunspor'la 47 lig maçına çıktığını ve yönetimsiz kaldığı günlerde de takımın dağılmaması için çok emek harcadığını söyleyen Bahri Kaya, transfer yasağına rağmen ilk yarı altın değerinde 11 puan topladıklarını hatırlattı. Vali Şahin ve Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun girişimleriyle devre arasında transfer yasağının kalkmasının ardından 13 oyuncu transfer edildiğini, ancak alınan futbolcuların oynadığı maç sayısının ürkütücü derecede az olduğunu vurgulayan Bahri Kaya, şunları söyledi:

"Hepsinin kondisyonu eksik. Çok kaliteli değil ama takıma katkı sağlayacak oyuncular. Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan alınan oyuncuların hiç biri A takımında oynamıyor. Abalıya bu kadar da vurulmaz ki. Ancak buna rağmen son 3 maçta alınan 5 puanlık periyot çok önemli. Bu periyot ilerleyen haftalarda devam ederse Giresunspor düşme korkusu yaşamaz. Herkes bu takıma güvensin."

VALİNİN SÖZLERİ

"Yönetim istifamı istemedi, isteseydi daha önce istifa ederdim. Sportif başarısızlıktan değil onur-gurur meselesi olduğu için istifa ettim" diyen Bahri Kaya, valinin konuşmasının çok ağır olduğunu belirtirken şöyle devam etti:

"Valinin açıklamaları beni derinden üzdü. Değerlendirmeleri vardır, saygı duyuyorum. Ama bana, (Bu adam) dememeliydi. Ben 55 yaşında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ve Giresunspor'un teknik direktörüyüm. Vali maça gelmedi. Yöneticilerden bilgi aldı. Keşke her zaman olduğu gibi beni arasaydı. Kendisini başkan vekili Cengiz Cindemir yanlış bilgilendirdi. Cindemir'in bilgilendirmesinde kasıt olduğunu düşünüyorum. Çünkü beni ilk günden beri istemiyor. Umarım vali, yeni antrenörden kendi bilgi alır. Bize destek veren herkese ve taraftara teşekkür ediyorum. Ancak Cindemir'e teşekkür etmiyorum."

VALİ ŞAHİN NE DEMİŞTİ

Vali Dursun Ali Şahin, Giresunspor'un kendi sahasında Adanaspor'la berabere kaldığı maçtan sonra Bahri Kaya'yı yeni transferleri oynatmadığı için eleştirmiş, "Bu hoca beni kızdırıyor. 7 tane oyuncu getirmişiz, oynatılmıyor. Canım sıkılıyor" demişti. - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Dursun Ali Şahin Cengiz Cindemir Giresunspor Kerim Aksu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title