Haberler

Giresun Üniversitesi'nden Giresunspor'a Destek

Güncelleme:

Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın katkılarıyla Giresunspor'a destek amacıyla 19 Eylül Spor Salonu'nda gece düzenlendi.

Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın katkılarıyla Giresunspor'a destek amacıyla 19 Eylül Spor Salonu'nda gece düzenlendi.

Geceye Giresun Valisi'nin eşi Melahat Şahin, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ve eşi Zeynep Doğan, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı'nın eşi Çiğdem İlhanoğlu, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Bekir Ergök, İl Jandarma Komutanı Selahattin Acara'nın eşi Gülay Acara ile

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nun yanı sıra, Üniversite akademik ve idari personeli, sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamı,

öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gece, Giresun Üniversitesi tarafından hazırlanan Giresun'un geçmişinden günümüze değerlerini ve Giresunspor'u konu alan belgesel filmin gösterimi ile başladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Giresunspor Asbaşkanı Nahid Yamak, "Çok değerli ve önemli bir şehir olan Giresun'un bir evladı olduğum için gurur duyuyorum. Başta Giresun Üniversitesi Rektörü olmak üzere üniversitemizin tüm akademik ve idari personeline bu anlamlı geceyi düzenledikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Prof.Dr. Aygün Atar ise, "Giresunspor'a sahip çıkmak, Giresun'a sahip çıkmakla eşdeğerdir. Giresunspor'a sahip çıkmayan bir ecdadı, gelecek nesillerin asla affetmez. Bu geceye

ve Giresunspor'a destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından konser düzenlenirken, ardından Giresunspor'a destek için Giresunspor yöneticilerinin ve futbolcularının imzaladığı forma açık arttırma ile satışa çıkarıldı. Açık arttırma sonunda Yeşil-Beyazlı formayı Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar 5 bin TL vererek satın aldı.

Konser programının tamamlanmasının ardından, Rektör Aygün Attar, Giresunspor Asbaşkanı Nahid Yamak'a bilet satışlarından elde edilen 65 bin TL'lik çeki takdim etti. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresun Üniversitesi Zeynep Doğan Giresunspor Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title