Haberler

Gençlerbirliği'nde Oktay Delibalta Menisküs Ameliyatı Geçirdi

Orduspor maçı hazırlıkları sırasında antrenmanı yarıda bırakan Gençlerbirliği'nin başarılı orta saha oyuncusu Oktay Delibalta menisküs ameliyatı geçirdi.

Orduspor maçı hazırlıkları sırasında antrenmanı yarıda bırakan Gençlerbirliği'nin başarılı orta saha oyuncusu Oktay Delibalta menisküs ameliyatı geçirdi. Oktay, 3 hafta aranın ardından çalışmalara katılabilecek.

Gençlerbirliği'nin orta sahadaki başarılı isimlerinden Oktay Delibalta sağ ayağından başarılı bir menisküs ameliyatı geçirdi. Orduspor maçı hazırlıkları sırasında sağ dizindeki ağrılar nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Oktay'ın çekilen MR'ında iç menisküs yırtığı teşhis edildi. Milli maçlar nedeniyle verilen arayı da değerlendiren golcü oyuncu, Medicana International Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdi. Gençlerbirliği Kulübü sağlık ekibinden Uzman Doktor Savaş Kudaş, Oktay'ın ameliyatının sorunsuz geçtiğini ve yıldız oyuncusunun üç hafta sonra takımla birlikte antrenmanlara çıkabilmesi için tedavisine başlandığını belirtti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Oktay Delibalta Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title