Haberler

Gaziantep'e Teselli

Güncelleme:

Royal Halı Gaziantep, Macar takımı Szolnoki Olaj'ı 87-75 mağlup etti ve EuroChallenge Final Four'unu üçüncü sırada tamamladı.

Royal Halı Gaziantep, EuroChallenge Final Four'undan teselli ile dönüyor! Final şansını kaybeden temsilcimiz üçüncülük maçında Szolnoki Olaj'ı 87-75 mağlup etti.

Şampiyon Reggio Emilia!

PalaDozza Arena'da oynanan maçın ilk çeyreğini Royal Halı Gaziantep 18-17 önde tamamlarken, ikinci periyotta geri dönen Macar temsilcisi, devre arasına 36-32 ile dönmeyi başardı. Ancak üçüncü çeyrekte Royal Halı Gaziantep oyuna ağırlığını koydu ve 26-13'lük çeyrek skoruyla son 10 dakikaya 58-49'lük üstünlükle girmeyi başardı.

Son çeyrekte rakibinden 2-10'luk bir seri yiyen temsilcimiz, hatalarının bedelini karşılaşmanın 68-68'lik sonuçla uzatma gitmesine engel olamayarak ödedi. Ancak uzatma periyodunda Can Uğur Öğüt'ün etkili performansı ile yeniden oyunun kontrolünü eline alan Royal Halı Gaziantep, rakibini hücumda kısıtlayınca maçı 87-75 kazanarak, EuroChallenge Final Four'unu üçüncülükle tamamladı.

Royal Halı Gaziantep'te Domen Lorbek ve Dejan Borovnjak 16'şar sayıyla oynarken, Ernest Bremer 15 sayı, 6 ribaunt ve 4 asistlik etkili bir performans ortaya koydu. Szolnoki Olaj'da ise Marton Bader'in 17 sayısı yenilginin önüne geçemedi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Szolnoki Olaj Royal Halı Gaziantep Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title