Haberler

    Galatasaray, Yeni Teknik Direktörünü Arıyor! İşte Adaylar...

    Galatasaray, düşe kalka da olsa şampiyonluk yarışının içinde bulunmayı başardı.

    Galatasaray, düşe kalka da olsa şampiyonluk yarışının içinde bulunmayı başardı. Ancak beklenmedik kayıplar, takımın ortaya koyduğu kötü futbol, takım içerisinde alışkanlık haline gelen disiplin sorunları nedeniyle Jan Olde Riekerink hep eleştiri oklarının hedefindeydi.



    Karabük karşısında alınan yenilgi ile suyu ısınan Hollandalı teknik adama, kupada gelen Başakşehir yenilgisinin ardından son bir şans tanındı. Yönetim, Kayserispor, Rizespor (d) ve Beşiktaş maçlarında kayıp yaşanması halinde Riekerink'in biletini kesme kararı aldı. Deneyimli hoca daha ilk sınavında, Kayserispor maçında sınıfta kaldı. Galatasaray da yeni hoca arayışlarına başladı...



    LİSTENİN 1 NUMARASI TUDOR

    İgor Tudor, sezon başında Karabükspor'un başına geçtiğinde, başkan Ferudun Tankut bu tercihi nedeniyle eleştirilmişti. Karabük için, "Ligde kalması zor" yorumları yapılmıştı. Ancak Hırvat çalıştırıcı, kısa sürede ortaya müthiş bir takım çıkardı. Kırmızı-Mavililer düşme hattından kısa sürede uzaklaştı, Trabzonspor, Galatasaray ve son olarak Beşiktaş karşısında kazandı.



    Sezon başında göreve geldiğinde tartışılan Tudor, şimdi Cim Bom'un bir numaralı hoca adayı. Ferudun Tankut, "Hocamız Galatasaray'a gidebilir" açıklaması yapsa da sezon sonunu kast etti. Galatasaray Yönetimi ise Tudor'u bir an önce almak istiyor. Hırslı yapısı, elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanmayı bilmesi ve oyuncularıyla başarılı iletişimi, Hırvat teknik adamı ön plana çıkarıyor.



    HASAN ŞAŞ - RAŞİT ÇETİNER İDDİASI



    Galatasaray'da konuşulan bir diğer teknik ekip senaryosu, Fatih Terim'in Sarı-Kırmızılılar'daki 3. döneminde yardımcılığını yapan Hasan Şaş ile deneyimli hoca Raşit Çetiner'i birlikte takımın başına getirmek. Yönetim sezonu bu ikiliyle tamamlayıp, takımın performansına göre ligin bitiminde teknik kadroyla ilgili karar vermeyi planlıyor. Eğer bu plan tutarsa, Hasan Şaş ilk etapla Çetiner'in yanında tecrübe kazanacak, ardından görevi tek başına üstlenecek.



    BÜLENT KORKMAZ DA ADAYLAR ARASINDA



    Bülent Korkmaz'ın adı, geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli ile yollar ayrıldıktan sonra da gündeme gelmişti. Ancak yönetimin sezon sonuna kadar sunduğu teklife karşılık, 48 yaşındaki teknik adam 3 yıllık sözleşme isteyince taraflar anlaşma sağlayamamıştı. Yönetimin Bülent Korkmaz'a yine benzer bir teklif yapması bekleniyor.



    TUGAY KERİMOĞLU KARARSIZLIĞI



    Tugay Kerimoğlu daha önce 2010'da teknik heyette görev almıştı. Kerimoğlu daha sonra Mancini'nin yardımcılığını yaptı. 2015-16'da Şanlıurfa'yı çalıştıran 46 yaşındaki teknik adam, adaylar arasında. Bazı yöneticiler, İngiltere'de eğitim alan Tugay'ı isterken, bir grup yönetici ise yeterli deneyimi olmadığı için karşı çıkıyor.

    Kaynak: Fanatik



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Tugay Kerimoğlu Galatasaray Hasan Şaş Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title