Haberler

Galatasaray Transferi Kapadı

Güncelleme:

Galatasaray taraftarının beklediği yeni bir yıldız transferi başka bir bahara kaldı, dünkü yönetim toplantısında "transferi sonlandırma" kararı alındı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim toplantısında sarı-kırmızılıları üzecek bir gerçeği dile getirdi, transferi kapadıklarını söyledi.

GÜNDEM TRANSFERDİ

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılıların Sportif AŞ toplantısında, başta futboldan sorumlu yönetici Cüneyt Tanman olmak üzere, Fatih İşbecer, Nasuhi Sezgin, Ural Aküzüm, İsmail Sait Kulacaoğlu, İsmail Sarıkaya ve Tayfun Demir yer aldı. Toplantının ana gündemi, Galatasaray'ın yapmayı planladığı transferlerdi.

ÖZBEK İTİRAZ ETTİ

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Cim-Bom'un daha da güçlenmesi için listesini yönetime ileten Hamza Hamzaoğlu'nun düşüncelerini yönetime sunan Tanman, transfer ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Ancak Başkan Dursun Özbek, bu düşünceye itiraz etti.

UEFA KORKUSU

Geçen sezon finansal fair play konusunda bir iyi niyet mektubu ileten ve cezadan kurtulan Galatasaray, bu korkusunu yenebilmenin tek koşulunun tasarruf olduğunu biliyordu. Bu nedenle Başkan Dursun Özbek, artık transfer yapmayacaklarını belirtti. Özbek, toplantıda bulunan arkadaşlarına, "UEFA'dan ceza alan bir kulübün başkanı olarak anılmak istemiyorum. Bundan sonra yapacağımız transferler bizi sıkıntıya sokar. UEFA mali kriterler konusunda son derece ciddi" diye konuştu.

YÖNETİCİLER ŞAŞIRDI

Başkanın bu sözleri, yöneticiler üzerinde şok etkisi yarattı. Özellikle Tanman, takımın ihtiyaçları konusunda başkan ile diğer yöneticileri ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Toplantıdan moralsiz ayrılan Tanman'ın, Avusturya'daki ikinci kampa bile gitmeyebileceği dile getirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cüneyt Tanman Galatasaray Milliyet Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (57)

Uğur:

İbrahimoviç olmadı, bari tesise İbrahim isimli bi çalışan alın da yalancı çıkmayın. Kolpalar sizi.

30
2
yanıtYanıtla
fb:

Sabri neyinize yetmiyor.

17
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

eğer bu senede sabri ve burak oynarsa yönetim allahından bulsun. . bu ikisini ekranda görmekten bıktım artık. .

10
4
yanıtYanıtla
doğu:

Biz de taraftar olarak yeni sezon forma ve aksesuar almaktan vazgeçtik. Süper ligde neysede şampiyonlar liginde yine hüsrana uğrarız.

9
4
yanıtYanıtla
YASIN:

zaten belliydi suan benim gördügüm 5 yil fener kimseye ne sampiyonluk nede kupa gösterir türkiyede sky böyle baskana bosadam yildizi taktik diye sallamayacak birazda o yiyip yallah, cem uzan gelse inan bunlardan iyidir dolandirici falan ama yinede bunlardan iyi yönetir kulübü

8
5
yanıtYanıtla
HKI:

Bir gsli olarak şampiyon fbyi tebrik ederim !

7
5
yanıtYanıtla
sayli:

Ey atıp tutanlar fener bol keseden harcıyor en ufak bir başarısızlıkta maddi sıkıntılar baş gösterecek. umarım Şampiyonlar liginde gruba kalırlar yoksa fener diye bir takım kalmayabilir. gs nin oyuncuya değil takım olmaya ihtiyaç var bizdeki oyuncular lig standardının iustunde. muslera sjneyder melo selçuk yasin burak Hamit semih cehedcu Olcan bide bunlara ek podolski bunlar dan iyi futbolcu mu var. Onların nanisi bizim sjneyder den iyi değil unutmayın

3
8
yanıtYanıtla
MELO:

DEĞERLİ CİM BOM CULAR BU BAŞKANDA HAYIR GELMEZ CEBİNİ DUŞÜNUYO KARDAŞLAR ŞAMPİYONLUKTA PARA GELDİ KUPADA GELDİ KOMBİNEDE GELDİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAYA PARA GELDİ PEKİ FENERE NE GELDİ HİÇ BİŞEY ONLARA BAK BİDE BİZE BAKIN BU TARAFTAR ENAYİMİ PEKİ ANLATIRMISINIZ YAZIK YAZIKK

9
2
yanıtYanıtla
vicdani:

şampiyonlar ligi bu yıl hüsran gibi bjk kadar paranız yok

8
2
yanıtYanıtla
Tt:

Yalan haber

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title