Haberler

Galatasaray'ın Mali Krizinin Sebebi Prandelli ve Mancini!

Güncelleme:

Galatasaray'ın bugünkü mali krizinin sebebinin İtalyan teknik adamlar Prandelli ve Mancini'nin yaptırdığı transferler ve harcattıkları paralar olduğu ortaya çıktı.

Son beş yılda Terim ve Hamzaoğlu'nun 8 kupa kazandırıp kasaya 101.5 milyon Euro prim koyduğu Galatasaray'ı, Mancini ve Prandelli dönemi transferleri yıktı.

İTALYANLAR SAVURDU

Sabah gazetesinin haberine göre, Temmuz 2011'de göreve gelen ve 816 gün takımda görev yapan Fatih Terim'in kulübe getirileri de dikkat çekti. Deneyimli teknik adam bu süreçte 5 transfer dönemi geçirdi ve periyod başına ortalama 15 milyon Euro harcadı. 5 transfer döneminde 21 oyuncuyu Galatasaray'ın kadrosuna alan Terim, bu isimlerde ise büyük ölçüde isabet sağladı. Terim'in bu transferlerinin 6'sı kulüpte takımda görev yapıyor. (Muslera, Burak, Sneijder, Chedjou, Umut, Hamit). Bu tablo sonrasında göreve gelen Cesare Prandelli ve Roberto Mancini'de ise apayrı. İki İtalyan teknik adam 2 transfer döneminde 16 transfere 29,1 milyon Euro harcarken, bu transferlerin sadece 4'ü 2015-2016 sezonunda Galatasaray'ın TFF'ye bildirdiği kadronun içinde yer alıyor. (Koray, Yasin, Sinan, Tarık)

TERİM 78.8 MİLYON PRİM KAZANDIRDI!

Puan ve başarı primleri dikkate alındığında ise İtalyanlar bolca transfere rağmen son iki sırada yer aldı. İki teknik adam 23.9 milyon Euro primi kulübün kasasına koyarken müzeye de 1 kupa götürdü. Bu tablo, Terim ve Hamzaoğlu'nda tam tersi oldu. Fatih Terim (78.8) ve Hamza Hamzaoğlu (22.7) toplamda 101.5 milyon Euro prim kazandırırken, görevinden alınan bu iki ismin kazandırdığı kupa sayısı ise 8 oldu.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Cesare Prandelli Roberto Mancini Fatih Terim Galatasaray Üst Manşet Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

hasret:

aysal efendinin mancini ve prandelli aşkı. yalnız şşunu anlayamadım bu adam mancininyi getirdi mancini kendini ıspatlamış kariyerli biri manciniyi gönderdikten sonra neden adı sanı kariyeri olmayan bir italyan olan prandelliyi getirdi? nasıl bir dümen döndü onu anlayamadım hangi menajerlerle anlaşmalıydı bu faysal ve ne kadar para kaldırdı bu işlerden?

4
1
yanıtYanıtla
koylu:

iyide gs yonetimi italyanlar savurduyusa sizler savurmiyaydiniz basiniza silahmi dayadilar simdi onlar gitikleri kulublerdedemi savuruyorlar turkiyede kulub yoneticiler sadece 35 yas ustu yildizi sonmus futbolculari alsinlarda kulub ne olursa olsun umrlarinda deyil

2
1
yanıtYanıtla
Efsane:

Mancini hocam olsun diyorsan bunu göze alacaksın. Prandelli araya kaynadı, esas sorun Mancini idi. GS Mancini de ısrar etmeli idi, hata yaptı. Hem maddi durumu düzelir hem de bir oyun karakteri oturtabilirdi. Aynı hatayı Beşiktaş Del Bosque yi getirip bir kaç ay içinde göndererek yapmış ve büyük bir yıkım yaşamıştı. Allaha şükür başkanımız ve hocamız toparladı takımı yoksa büyük sıkıntı olacaktı Beşiktaş için.

3
0
yanıtYanıtla
tanju:

kim kıymet bildi. . gene en kötüsü türk hocaları oluyor. . . . yabancı geliyor batırıp gidiyor ama gene kıymetli onlar. . .

2
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

o diilde aysal f7spor taraftarı değilse bende bişe bilmiyorum.

1
0
yanıtYanıtla
....:

Olan hissedara oluyor yuz tl lik hisse onbes tl.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title