Haberler

Galatasaray'da Ocak Ayı Olağan Divan Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Galatasaray'ın ocak ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonunda yapıldı.

Galatasaray'ın Ocak Ayı Olağan Divan Toplantısı, bugün Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya Galatasaray İkinci Başkanı Özkan Olcay, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Doğan, Mehmet Cibara, Mehmet Emin İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan katıldı.

Sarı-kırmızılıların Ocak Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı Atatürk ve silah arkadaşları, bu topraklar için yaşamlarını yitirmiş şehitler, kulübün kurucusu Ali Sami Yen ve arkadaşları, geçen bir aylık süre içinde hayatını kaybeden divan kurulu üyeleri ve tüm Galatasaraylılar için saygı duruşu ile başladı. Toplantı Divan Başkanı İrfan Aktar tarafından geçen aya ait toplantı tutanaklarının takdimi, oya sunulması ve Divan Başkanlığı'na gelen evrakın okunması ile devam etti.

Daha sonra Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, futbol dışı şubelerle alakalı üyelere bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Güncel olaylar ve dilekler bölümünde ise Tamer Celasun, Mehmet Bilen, Oral Yılmaz, Ayhan Özmızrak, Cengiz Akatlı, Faruk Gürbüzer, Serhat Özalemdar,Taner Aşkın ve Kemal Onar söz aldı.

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, GS TV'nin gözle görülen durumunun kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Ancak GS TV önemli borç altındadır. Bu konunun teknik detaylarını uygun şekilde yazılı metin halinde divana getirmeyi daha uygun buluyorum. Yapılmış anlaşmalardan dolayı açıklama yapmanın uygun olmayacağını düşünüyor, cevabı bir sonraki toplantıda yazılı olarak vereceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

"SPONSORLAR TERCİHLERİNE KENDİLERİ KARAR VERİYOR"

Sponsorluk anlaşmaları konusunda da açıklamalarda bulunan Olcay, en büyük gelir kaynaklarının sponsorlar olduğunu hatırlatarak, "Sponsorluk anlaşması ticari bir anlaşma olduğu için sponsorları istediğimiz yere yönlendirmek kolay olmuyor. Sponsorlar kendilerini ön plana çıkaracak bölümlerde anlaşma yapmaktadırlar. Kulübümüz elinden geldiği kadar bütçedeki açığı kapatmaya çalışıyor. Sponsorlar tercihlerine bizden çok kendileri karar vermektedir" diye konuştu.

"YANLIŞLIKLARI ÇÖZMEK BİZİM GÖREVİMİZDİR"

Voleybolda rakiplerle baş edebilecek sporcuları almak ve tercihleri yapmak zorunda olduklarını vurgulayan Olcay, "Her sporda olduğu gibi voleybolda da eski yıllardaki başarılarla bu günün sportif seviyesi arasında gelinen noktada imkanlar ve imkansızlıklar açısından eksiklikleri eskiye değil, yeni duruma göre ayarlamamız gerekmektedir. Rakiplerimizle baş edebilecek sporcuları almak ve tercihleri yapmak durumundayız. Yapılan yanlışlar varsa bunları çözmek bizim görevimizdir. Ancak değişen şartları göz önünde bulundurmak gerekmektedir" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Cibara Tevfik Fikret Sedat Doğan Özkan Olcay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title