Haberler

Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından...

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Spahija, "Hücum Anlamında Konsantrasyonumuz İyiydi" dedi.

Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi 4. maçında Galatasaray Cafe Crown'u 85-74 yenerek seride 3-1 öne geçen Fenerbahçe Ülker'in Başantrenörü Neven Spahija, "Oyuncularımız iyi skor buldu" dedi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, Hücum anlamında iyi konsantrasyon sağladıklarını belirterek, "Kadromuza eklenen sakatlıklara rağmen sorunları çözdük ve maçı da kazanmayı başardık. Üçüncü periyotun başında iyi savunma yaptık. Hücum anlamında da konsantrasyonumuz iyiydi ve oyuncularımız da iyi skor buldu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ülkerli Oğuz Savaş ise, "Bir önceki karşılaşmayı uzatmada kaybettik. Bu maçta kazanmak ve avantaj elde etmek istiyorduk. Kendi evimizdeki maçı kazanmak ve şampiyonluğu kutlamak istiyoruz. Farkı yakaladığımız dönemde ufak hatalar yaptık. Ancak iyi mücadele ettik ve kazandık" şeklinde konuştu.

Galatasaray Cafe Crown Başantrenörü Oktay Mahmuti, maçın başlarında çok top kaybettiklerini belirterek, "Oyunun sonunda daha diri kaldılar ve maçı da hak ederek kazandılar. Maçın başında çok fazla hücum ribaundu verdik. Farkı lehimize çevirmemize karşın hücum ribaundlarında rakibimiz etkili oldu. Sonuna kadar mücadelemizi sürdürmemize karşın galibiyete ulaşamadık" diye konuştu.

Galatasaray Cafe Crownlu Evren Büker de, "Rakibimize bu kadar hücum ribaundu vermememiz gerekiyordu. Fark bir ara dokuz sayıya kadar çıkmasına rağmen hücum ribaundları nedeniyle rakibimiz bizi yine yakaladı. Bu nedenle direncimiz kırıldı ve maçı da kaybettik" dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title