Haberler

    Galatasaray'a Her Yol Fernandao

    Galatasaray, Atletico Paranaense'den kiralık olarak Bursa'da oynayan Fernandao'yu almak için Pandev'in kulüp bulmasını bekliyor.

    Galatasaray’da transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Sarı- Kırmızılılar’ın gündemindeki isim olan Bursasporlu Fernandao’nun şu an takıma katılma ihtimali, Goran Pandev’e bağlı gibi gözüküyor. Sezon başında İtalyan teknik adam Cesare Prandelli’nin takıma getirdiği Pandev’in, büyük ihtimalle devre arasında ayrılacağı konuşuluyor. Hatta İtalya’dan Torino ve son olarak da Genoa, Makedon forveti kadrosuna katmak istiyordu. Ancak yıllık kazancı 2.4 milyon Euro olan Pandev’in bu ücretini Genoa’nın karşılaması zor gözüküyor. Bu yüzden Çizme ekibi, tecrübeli oyuncuyu almak konusunda çok da iyimser gözükmüyor. Bursa’nın, Brezilya kulübü Atletico Paranaense’den 5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Fernandao’nun Aslan olması için önce yabancı kontenjanından bir kişinin gitmesi gerekiyor.

    5 milyon Euro’yu vermesi zor


    Genoa’nın, Pandev konusunda frene basmasının ardından yönetimin, Makedon futbolcuyu takımdan göndermek konusunda yeni yollar aramaya başladığı bildirildi. Eğer Pandev giderse, Cim Bom, Bursa’dan bu oyuncuyu alıp, sezon sonunda da Paranaense ile masaya oturacak. Ayrıca sürpriz bir şekilde Blerim Dzemaili’nin de talibi çıkması halinde, onun da gidebileceği konuşuluyor. Bu arada zaten maddi anlamda zor günler geçiren Timsah, Brezilyalı golcüsünü bırakmazsa, Galatasaray önümüzdeki sezon yabancı kuralı 14 kişiye çıkacağı için direkt Fernandao’nun kulübüyle görüşerek, bu transferde mutlu sona ulaşmaya çalışacak.

    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Paranaense Goran Pandev Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title