Haberler

Galatasaray'a Dava Şoku!

Güncelleme:

Galatasaray, menajer Bruno Heiderscheid tarafından CAS'ta açılan dava ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Rigobert Song ve Robert Pires'in sözleşmeleriyle ilgili menajer Bruno Heiderscheid, CAS'a başvurdu ve Galatasaray'a dava açtı.

Galatsaray'ın konuya ilişkin açıklaması da kısa süre sonra geldi.

İşte Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklama:

16 Nisan 2013 tarihinde Bruno Heiderscheid ("Davacı") tarafından CAS nezdinde Kulübümüze karşı bir dava açılmıştır.

GALATASARAY'A CAS DAVASI ŞOKU

Dava 2005 yılında Rigobert Song ve Robert Pires'le ilgili olarak imzalanmış sözleşmelere ilişkindir. Söz konusu sözleşmelere istinaden 2011 yılında Davacı ile bir sulh protokolü imzalanmış olmasına rağmen sulh protokolünün iptali ve mezkûr sözleşmelerden kaynaklanan alacağın tahsili yeniden talep edilmektedir.

Davacı, asıl alacak olarak 1.710.000 Avro'nun karar tarihine kadar işleyecek sözleşmesel günlük cezai şart ve yıllık faizi ile tahsilini istemektedir. Bugün itibariyle, talep edilen meblağ yaklaşık 8.000.000 Avro'dur. Davacı, ayrıca, CAS tarafından sulh protokolünün geçersizliğine hükmedilmemesi halinde 5.000.000 Avro ve 250.000 Avro tazminata hükmedilmesi talep etmektedir.

Dava dilekçesinin tebliğine müteakip, Kulübümüz tarafından CAS ile gerekli yazışmalar yapılmıştır. 23 Mayıs 2013 tarihi itibariyle, taraflara tahkim masraf avansının ödenmesi için 14 Haziran 2013'e kadar süre verilmiştir. Kulübümüzün dava dilekçesine cevap süresi, avans ödemesinin ardından belirlenecektir.

Son olarak, Kulübümüz ile olan ilişkisinin sona ermesi akabinde tekrardan yenilenmesi hususunda ısrarcı olan Davacı'nın, taleplerinin Kulübümüzce uygun görülmeyerek reddedilmiş olması sonrasında işbu davayı ikame etme yoluna gittiğini belirtmek isteriz. Zira, Davacı'nın dava konusu sözleşmelerden alacaklarına ilişkin Kulübümüzü ibra ettiği vermiş olduğu ibranamelerle sabit olup Davacı'nın işbu davayı açmasında herhangi bir hukuku dayanak bulunmamaktadır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rigobert Song Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title