Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

İnegölspor, Gaziosmanpaşa'dan Berk Baran'ı transfer etti

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Gaziosmanpaşaspor'dan Berk Baran'ı transfer etti.

İnegölspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, Berk Baran ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Berk'in uzun süredir gündemlerinde olduğunu ifade eden Korkmaz, "Dış transferde temasta bulunduğumuz ve ön anlaşma sağladığımız Berk kardeşimizle bugün itibarıyla 2 yıllık anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Berk, daha önceden takip ettiğimiz ve kadromuzda bulunmasını istediğimiz ve gerçekten İnegölspor'a kişilik olarak da futbolcu olarak da yakışacağına inandığımız bir kardeşimiz" dedi.

Berk'in birikimi ve tecrübesiyle kendilerine çok katkısı olacağına inandıklarını belirten Korkmaz, "İnşallah Berk ile en az 2 yıl çok güzel günler geçiririz, güçlü İnegölspor'un dişlilerinden bir tanesi olur. Bu ümitle biz kendisine anlaşma teklif ettik, o da kırmadı. Belki daha ciddi teklifler alıyordu ama İnegölspor'u tercih ettiği için biz de kendisine teşekkür ediyoruz. Allah kazasız, belasız, sakatlıktan uzak bir sezon geçirmeyi nasip etsin" diye konuştu.

Berk Baran ise İnegölspor gibi hedefleri olan büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek, "Başkanımızın söyledikleri beni onore etti. Hedefleri olan büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. İnşallah İnegölspor'u elimizden gelenin en iyisini yaparak hak ettiği yere getireceğiz" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Baran, kendini bordo beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Gaziosmanpaşaspor İlhan Korkmaz İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title