Haberler

Futbol Hakemlerinden "Karşıyaka'nın Filizleri"Ne Destek

Karşıyaka Belediyesinin öğrencilere burs desteği için hayata geçirdiği "Karşıyaka'nın Filizleri" projesine, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri de destek verdi.

Karşıyaka Belediyesinin öğrencilere burs desteği için hayata geçirdiği " Karşıyaka'nın Filizleri" projesine, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri de destek verdi.

Karşıyaka Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin dar gelirli ailelerin çocuklarına burs desteği sağlamak için hayata geçirdiği " Karşıyaka'nın Filizleri" projesine destek veren Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Şubesinin, iki üniversiteli gence burs vermeye başladığı belirtildi.

Hakemler Tolga Özkalfa, Alper Ulusoy, Halil Umut Meler, Kutluhan Bilgiç, Ekrem Kan, Baki Tuncay Akkın ve Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Erol Ersoy'u makamında konuk eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Türkiye'nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan "Karşıyaka'nın Filizleri"ne İzmirli Süper Lig hakemlerinin verdiği destekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Hakemlerin yaptıkları katkının projenin Türkiye'ye yayılması noktasında önemli bir adım olduğunu bildiren Akpınar, "Destekleri için hakemlerimize çok teşekkür ediyor, tüm spor camiasına örnek olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hakemler ise yaptıkları ortak açıklamada, Türkiye'de çok önemli bir alanda adalet dağıtan hakemler olarak, toplumsal sorumluluklarını yerine getirme anlamında bu önemli projeye katkı sunma kararı aldıklarını belirtti.

Bu sorumluluğu daha fazla insanın yerine getirmesini sağlamak için de ön ayak olmak istediklerini bildiren hakemler, "Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'ın bu projeyle açmış olduğu yoldan ilerlemek bizim adımıza onur vericidir. Bu ve gelecek projelerde de hakem camiası olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Mutlu Akpınar Tolga Özkalfa Karşıyaka İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title